Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arka kapıdan cıkmak

Arka kapıdan cıkmak
0
205

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arka kapıdan cıkmak anlamı,Arka kapıdan cıkmak nedir, Arka kapıdan cıkmak deyiminin anlamı

Arka kapıdan cıkmak: Ozellikle bir eğitim kurumundan, bir iş yerinden hicbir varlık gosteremeden, bir şey oğrenemeden ayrılmak

Ovunup durma, bilgine bakılırsa sen o okulun arka kapısından cıkmışsın

Similar threads

Arka Kapıdan Cıkmak Deyimi Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Sozluk Anlamı Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Nedir Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Ozellikle bir eğitim kurumundan, bir iş yerinden hicbir varlık gosteremeden, bir şey oğrenemeden ayrılmak Ovunup durma, bilgine bakılırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Arka cıkmak anlamı, Arka cıkmak nedir, Arka cıkmak deyimi Arka cıkmak: Birilerine karşı, birini korumak; savunmak, kayırmak Babası arka cıkmasaydı onu bir guzel dovecekti
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Ruyada ağaca cıkmak ruya sahibi icin olumlu şeylerin olacağı anlamına gelir Ruyada ağaca cıkmak ruya sahibinin eğitim ve iş hayatında onemli başarılar elde edeceğinin, onemli kazanclar sağlayacağının habercisidir Ruyada ağaca cıkmak genel olarak ruya sahibinin parlak bir geleceğinin olacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
imagesramazancennetinsuslendigiay5ad2fbe58ed48 Sehl ibni Sa’d Radiyallahu Anh, Resuli Ekrem Efendimiz Sallallahu Aleyhi Vesellemin şoyle buyurduğunu rivayet ediyor: “Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır Kıyamet Gununde o kapıdan ancak oruc tutmuş olanlar girer, onlarla birlikte o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Alın size kocaman bir soru: Bakara 2 ayet neden “Huden li'lmuttekîn (takva sahipleri için tarifsiz bir hidayettir) diye biter? Neden “takven li'lmuhtedîn (hidayete erenler için takva kaynağıdır) diye değil? Biliyor musunuz, elimizdeki birçok tefsir ve hemen tüm mealler bu ayrımı ıskalamışlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt