Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arife Deniz Kimdir Bu Tarz Benim

Arife Deniz Kimdir Bu Tarz Benim
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bu Tarz Benim Arife Deniz Kimdir

Ankaralı ve 23 yaşında olan Arife Deniz 1991 doğumlu Kardeşi ile birlikte İstanbulda ikamet eden Deniz aslen modacılık yapıyor ve asıl amacı ise yarışmayı kazanıp mankenlik yapmak Daha once mağaza işleten genc yarışmacı iddialı tavırlarıyla dikkat cekiyor

Arife Deniz 30 Kasım Juriden aldığı Puan

Soner Kabadayı dan 4 puan aldı
Kemal Doğulu dan 3 puan valdı
Nur Yerlitaş 4 aldı
Safiye Soymandan , 5 puan aldı
İvana Sert den 5 puan aldı
Uğurkan Erez den 4 puan aldı

Arife Deniz Fotoğrafları
imagesarifedenizkimdirbutarzbenim5ae2158aacf2d imagesarifedenizkimdirbutarzbenim5ae2158c526c7

Similar threads

Bu Tarz Benim Arife Deniz Kimdir Ankaralı ve 23 yaşında olan Arife Deniz 1991 doğumlu Kardeşi ile birlikte İstanbulda ikamet eden Deniz aslen modacılık yapıyor ve belli başlı amacı ise yarışmayı kazanıp mankenlik yerine getirmek Daha önce mağaza işleten genç yarışmacı iddialı tavırlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bu Tarz Benim Amila Kuruoğlu Kimdir Amila Kuruoğlu, 19 yaşında bir üniversite öğrencisi 175 metre boyunda olan genç yarışmacı 36 gövde Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Amila Kuruoğlu, rahatına çok düşkün olduğunu ve çok artı para harcamayı sevmediğini belirtiyor 56 kilogram ağırlığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bu Tarz Benim Nazlı Sultan Yayla Boyu yaşı Bu Tarz Benim yarışmasının yeni sezon yarışmacısı adayları arasında yer alan Nazlı Sultan Yayla 25 yaşında ve Mersinli Utangaç bir yapıya sahip olan Nazlı Sultan Yayla adrenalin tutkunu ve ayrıca yemek yapmayı çok seven bir bayan Nazlı Sultan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bu Tarz Benim Derya Fayda Kimdir Derya Yarar, 1991 yılında Hatay ’da doğmuştur Bekar olan Derya Yarar, ailesi ile beraber İstanbul, Bahçelievlerde yaşamaktadır Derya Yarar, daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştı Ailesinin paraya ihtiyacı olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat Boyu Yaşı Şarkıcılık yapmakta olan Nazlı Hamarat kendi şarkısı ile katıldığı Bu Stil Benim yarışmasında büyük ilgi görmüştü Nazlı Hamarat 26 yaşlarındadır Güzel yarışan Bandırma doğumlu olup Ege Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümü mezunudur Nazlı Hamarat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt