Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arif Nihat Asya Bayrak şiiri ozellikleri

0
210

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Bayrak:

Arif Nihat Asya tarafından kaleme alınan bu şiir serbest olcuyle yazılmıştır Şiir turunun başarılı orneklerindendir Şiirde coşkulu anlatım kullanılmış olup teşhis ve teşbih sanatları da kullanılmıştır Dili sade ve acıktır Vatan sevgisi aşılandığı icin temaya uygundur Kullanılan gorseller metne uygun olup Arif Nihat Asya’yı da tanıtmaktadır Yazım ve noktalamada yanlışa rastlanmamıştır

Similar threads

Arif Nihat Asya Bayrak Şiir Bayrak Şiiri Arif Nihat Asya Bayrak Bayrak Ey mavi goklerin beyaz ve kızıl susu Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son ortusu Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım Sana benim gozumle bakmayanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Arif Nihat Asya Vatan Şiiri Arif Nihat Asya Şiiri Vatan Arif Nihat Asya milliyetci şiirleriyle tanınan ve Adana'nın kurtuluş gunu olan 5 Ocak gunu yazdığı unlu Bayrak şiirinden dolayı Bayrak şairi olarak da anılan Turk şairdir Vatan Ezanımdan alışıp tekbire, Buldunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Arif Nihat Asya'nın En Kısa Şiiri En Kısa Şiir Arif Nihat Asya SEN Koku, tad, sıcak sende her aradığım vardı: Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı Arif Nihat ASYA
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Guzellik Şiiri Arif Nihat Asya Şair Arif Nihat Asya Guzellik Şiiri Guzellik Hastalık, sevgisizlik, oksuzluk Neler gecirdim ben! Cıkabilseydi bir, 'guzel' diyecek Guzelleşirdim ben! Arif Nihat Asya
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Opmek Şiiri Arif Nihat Asya Arif Nihat Asya Şiirleri, Opmek Şiiri OPMEK Yanaklar opmedesin, opturup yanaklarını; Boyle gecsin bu gunlerin varsın Sen ey cocuk! Opulup, opmenin ne olduğunu; Dudaklarında dudaklar duyunca anlarsın! Arif Nihat Asya
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt