Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arapca Oğrenmek Zor mu?

Arapca Oğrenmek Zor mu?
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arkadaşlar arapca oğrenmek istiyorum Ama en kolay şekilde nasıl oğrenirim bu konuda yardım ederseniz sevinirim Teşekkurlerrrrrr

Cevap: Arapca Oğrenmek Zor mu?

Arapca'yı oğrenme suresi kişinin, ne oğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne kadar oğrenmek istediğiniz de onemlidir

Hangi ilim dalı olursa olsun o ilmin oğrenilmesi oncelikle oğrencinin kişisel zekası ve gayretine bağlıdır Oğrenim tekniği ne kadar doğru olursa olsun oğrencinin gayreti olmaksızın başarıya ulaşmak pek mumkun değildir Bu yuzden Arapca oğrenmek isteyen bir talebenin mutlak surette gunluk calışması, Arapca oğrenimine gunluk en az 2 saat vakit ayrılmadılır

Oğrenme surecikişiden kişiye değişir Ayırdığınız zamana gore de değişir Ortalama olarak soylemek gerekirse, uc aylık bir surede başlangıc duzeyinde bilgiler kazanılabilir

6 aylık bir donemde orta duzeyde Arapca bilgiye sahip olmak mumkundur

1 Yıllık bir eğitim sureci bildiğiniz yabancı diller bolumune Arapca'yıda eklemenize yeter, tabi hakkını vererek calışırsanız

İleri duzeyde Arapca oğrenmenin ise sınırı yoktur

Arapca dilini oğrenmek inanın butun dilleri oğrenmekten daha kolaydırMavi marmara gemisinde bir kardeşimiz yeni musluman olan birine 3 saatte arapca okumayı oğretmiştir

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt