Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arap Tava

Arap Tava
0
77

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
arap-tava.jpg

Arap Tava Tanımı İçin Materyaller

• Yarım kilo kuzu kıyma
  • 5 adet patates
  • 4 adet soğan
  • 4 adet biber
  • 4 diş sarımsak
  • Kuyruk yağı
  • 5 adet domates
  • Küçük bir kase kaşar (isteğe bağlı meskende vardı kullandım)
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Karabiber,tuz,pul kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 su bardağı su

Arap Tava Tanımı Yapılışı

1. Tüm materyalleri küp küp doğrayıp baharatları bırakıp kıymayı da ekleyip güzelce karıştıralım.
  2. Saçayı suda eritip üzerine gezdirelim.
  3. Dilerseniz pişmeye yakın kaşarı üzerine koyabilirsiniz az olduğu için ben gerece karıştırdım.
  4. 200 derece fırında 30 dk civarı pişirdim.
Afiyet olsun ????.

Similar threads

Arap Tava Tanımı İçin Malzemeler ️300-400 gram orta yağlı kıymalı️3 adet orta uzunluk patates️1 adet kuru soğan️4 diş sarımsak️1 adet kırmızı biber️4-5 adet sivri biber️2 adet domates Sosu için ; ️Yarım yemek kaşığı domates salçası️Yarım yemek kaşığı biber salçası️6-7 kaşık zeytinyağ️1 kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arap Tava Tanımı Görüntülü İçin Materyaller 4-5 adet patates400 gram kıyma2-3 adet domates2 adet kapya biber6 adet yeşil biber1 adet orta uzunluk soğan2-3 diş sarımsak1 çay bardağı zeytinyağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıTuzKarabiber,pulbiber,toz kırmızı biber,kimyon2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arap Tava Tanımı İçin Materyaller 5 adet patates3 adet domates2 adet kuru soğan1 baş sarımsak2 adet kapya biber250 gram orta yağlı kıyma1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tatlı toz biber1 tatlı kaşığı kekikYarım çay bardağı zeytinyağı1 yemek kaşığı salça1,5 su bardağı sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Nefis Arap Tava Tanımım İçin Gereçler 400 gram kıyma4 adet patates1 büyük kuru soğan2 adet kapya biber3 adet yeşil biber2 adet büyük domates5 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıYarım çay bardağı zeytinyağıTuzPul biberKarabiberKimyon2 su bardağı soğuk su Nefis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Arap Tava Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kıyma4 adet patates3 adet kuru soğan4 adet domates3 adet yeşil biber3 adet kırmızı biber1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyon Arap Tava Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt