Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aramızda Fazla Garip bir İlişki var. O aklımdayken ders çalışamıyorum!

Aramızda Fazla Garip bir İlişki var. O aklımdayken ders çalışamıyorum!
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar şimdi 12 sınıfım bi fen lisesindeyim bir de 11sınıflardan bir kız var bunun formspringi var Lakin kız çok hoş Ben geçen yıl 2dönemden beri formspringden amaçsızca konulardan yazıyodum işte Ama anonim olarak yazıyorum tanımıyo beni Sonra ben okulda da tarafından tarafından hoşlanmaya başladım

Benim de muhabbettim çok iyidir Önceleri arada bakıyodum o soruyodu ben cevaplıyodum, ben cevaplıyodum o soruyodu Sonra şu duruma geldik;

Kız beni herkesten çok tanıyo ama yan yandan geçerken iki tanıdık olmayan gibiyiz Bi ara bildirmek istedim kim olduğumu ama daha sonra söylemesen de olurgibi şeyler dedi Kızın arkadaşları var bi düzeni var, e benim de öyle; ben de parçalamak istemedim Sonuçta derslerim de kayda değer ona zaman ayıramazdım

Dün falan işte 45 saat konuştuk formspringden Şöyle oluyo şu anda yazıyorum 1 geometri sorusu çözüyorum sonradan derhal acıp bakıoyrum bişi yazmışsa cevap atıyorum O yüzden hiç bereketli çalışamıyorum

Sonradan dedim ulan ben bundan böyle gidiyorum bu sefer de o bırakmıyo

İşte koşul böyle fazla şüpheli kaldım Okulda konuşup söylesemmi yoksa böyle devam mı etsem Yahut tamamen ilişkiyi kesip onu başkalarının eline mi bıraksam

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, sorumu sormadan önce konuyu ayrıntılarıyla anlamanız açısından konuyu özet olarak size açıklamak istiyorum Süre, mekan ve ad vermicem Ilk başlarda okulda hiç sevdiğim olmamıştı ve ben mahremiyete saygı gösterdiğimden başım önde; kimseye bakmazdım, yani kızlara Bu yüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ben 15 yaşındayım iyi bir lisede hazırlık okuyorum , hazırlıkların en popüler ve bazılarının deyimiyle en cool çocuğuyum yani şuan istesem sınıf başkanı olurum falan , istesem sınıftaki bütün kızlarla teker teker çıkarım üstteki yazıları hava atmak için değil sadece durum hakkında bilginiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İyi forumlar beyler bayanlar sonuna kadar okumanızı ve bu kardeşinize tezgâhtar olmanızı istiyorum Eski sevgilimle araya duvar çektik olmadı bitti bir ay önce bu aralar bir kızla konuşuyordum başta kendimi tanıtayım tekrardan 19 yaşındayım Ivedi Tıp Teknisyenliği okudum lisede Kpss ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Derhanemde sınıfım 305di 2 hafta o şekil o sınıfda ders gördümSonra test yaptılar bizi bi final sınıfı oluşturdular, neyse özet olarak özetliyimYeni sınıfa en son ben girmiştim herkez uygun idiBen içeri girer girmez gözüm tek bir noktada kaldı bi lahza fazla kötü oldum, daha sonra bozuntuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
fazla hoş , samimi ve ilgiye yoksul sözlük ortamından tanıştım kendisiyle başlarda dalga geçme delirtme tekniğimi göstermek amaçlı kurban olarak seçtim kendisini benim profilimde kendi reel resmimi kullanıyorum arada böyle tipimle dalga geçen tipler ırk falan derken bunun öfkesini o kişiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt