Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Araları acılmak ne demek

Araları acılmak ne demek
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Araları Acılmak Deyiminin Anlamı

Araları acılmak (bozulmak): İyi ilişkileri, dostlukları, arkadaşlık bağları kopmak; birbirlerine dargın hale gelmek

Şu iki ciftin araları nasıl acıldı hala anlayamadım

Similar threads

Araları Açmak Deyiminin Anlamı Araları başlamak (bozulmak): İyi ilişkileri, dostlukları, arkadaşlık bağları kopmak; birbirlerine alınmış hâle varmak Şu iki çiftin araları nasıl açıldı hâlâ anlayamadım*
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ruyada acılmak kişinin hayatında yeni bir doneme gececeğine, yeni başlangıclar yapacağına işarettir Kişi hayatı hakkında cok onemli bir karar verebilir İşi, okulu, yaşadığı cevreyi değiştirebilir Yeni bir meslek sahibi olabilir Kişi hayatını cok farklı bir yola sokabilir Hem işini hem cevresini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Gullerin Rengi Hangi Anlamları İfade Eder ? ALT :wwwupluploadsbeyazgul74725beyazgul74725ALT Gulleri sevmeyenimiz yoktur sanırım ozellikle bayanlara alınan guller ne renk olursa olsun bence harika ben en cok beyaz gulleri severim nedense aslınd aher zaman kırmızı guller sevilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ara bozmak anlamı, Ara bozmak nedir, aralarını bozmak deyimi,Ara bozmak deyiminin anlamı Ara (aralarını) bozmak: İki kişi arasındaki iyi ilişkiyi, dostluğu, arkadaşlığı yıkmak Kim ki ara bozar, o toplumun yuz karasıdır
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
aralarına kara kedi girmek anlamı,Aralarından kara kedi gecmek nedir,aralarına kara kedi girmek deyimi Aralarından kara kedi gecmek ( aralarına kara kedi girmek): İyi anlaşan iki kişinin veya dostun ilişkileri bozulmak, aralarına soğukluk girmek, birbirlerine gucenmek Nicin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt