Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arada '' R '' Var

Arada '' R '' Var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Tabur´a yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak bir konusma yapacagini belirtmis

Butun askerler toplanmislar ve komutan baslamis konusmaya:

Bugun tanismak icin sizleri buraya topladim Benim adim Ahmet, soyadim Kırç Baştan ediyorum, Kırç Arada R var Sakin ola diliniz surcmesin cok fena yaparim Herkes en ince ayrıntısına kadar ezberlesin hata istemem !

Askerler dagilmislar ve cümbür cemaat “Arada R var, arada R var diye icinden ezberden koyulmus Komutan ise bu konuda ne değin hassas oldugunu gostermek icin sagda solda gordugu askere soruyormus:

Sen

Emredin komutanim!

Soyadim ne benim ?

Kırç komutanim

Aferin ! Isinin basina !

Komutan boyle boyle hergun bir kac kez soyadini soruyor oysa kimse sasirmiyormus Laz ise bu konuda cok sanciliymis

Ya birgun piyango kendisine cikarsa ve sasirirsa diye daralip dururmus Nihayet birgun merasim esnasinda komutan bir anda arkasina donmus ve Laz ’i isaret ederek

Sen ! Soyadim ne benim ?

Laz heyecandan konusamiyor, nutku tutulmusYaprak gibi sallanmaya baslamis

Komutan gayet sinirli

Sana soyluyorum, cevap ver, asabimi bozma !

Hemen arkasindaki arkadasi bakmis Laz ’in basi belaya girecek derhal fisildamis :

Arada R var, arada R var…

Bunun uzerine Laz yanıt vermis:

Gort !!! *

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt