Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aracılık İddialarını Yalanlayan Süleyman Özışık: Özışık: 'Soylu'ya Masum İnsanların Dosyasını Götürdüm'

Aracılık İddialarını Yalanlayan Süleyman Özışık: Özışık: 'Soylu'ya Masum İnsanların Dosyasını Götürdüm'
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-6710d047e9af146b9679adfd56fc1e9ef5bac2ae.jpg

Hakkında 'aracılık' argümanları çıkan Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık'ın OHAL komitelerine ait kelamları ortaya çıktı. Özışık kelam konusu yayında "Süleyman Soylu'ya temiz olduğuna inandığım binlerce insanın evrakını götürdüm; misyonlarına iade edildiler" ifadelerini kullanıyor.

İçişleri Banakı Süleyman Soylu ve Seat Peker ortasındaki arabuluculuğu reddeden Özışık'ın 18 Haziran 2020'deki yayında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Soylu'ya evraklar gönderdiğini söylüyor

Özışık yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'masum olduğuna inandığı' binlerce kişinin evrakını götürdüğünü söyledi ve "Dedim ki; bu beşerler şayet temiz çıkmazsa hesabını benden sorun. Araştırmalar yapıldı. Hepsinin bir iftiraya kurban gittiği ortaya çıktı. Hepsi misyonlarına iade edildi" diye konuştu.

858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt