Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaşı

Arabaşı
0
72

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
73
arabasi.jpg

Arabaşı Tanımı İçin Materyaller


Hamuru için;
  • 4 kase un
  • 1 lt su
  • Tuz
Çorbası için;
  • 1 su bardağı kavrulmuş un
  • Haşlanmış tavuk
  • Salça
  • Sıvı yağı pul biber

Arabaşı Tanımı Yapılışı

  1. Hamurun hazırlanışı için suyu koyup kaynatın. Unu soğuk suyla karıştıralım, elekten geçirelim.
  2. O karışımı kaynayan suya, tuz ve karışımı koyup karıştırın ceylan gözü olana kadar karıştıralım.
  3. Yeterlice pişince tepsiye dökelim.
  4. Çorbasının hazırlanışı için tencereye sıvı yağını alalım, salçayla kavuralım. Suyu koyalım kaynasın.
  5. Başka tarafta unu suyla karıştıralım, biraz elekten geçirip tencereye ek edelim.
  6. Tuzunu, biberini, tavuğunu atalım, çorbamızda hazır afiyet bal şeker olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt