Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

apartmanda kopek beslemenin şartları nelerdir

apartmanda kopek beslemenin şartları nelerdir
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Apartmanımıza yeni taşınan daire sakininin evde beslediği 3 adet kopek var bu kopekler 24 saat boyunca surekli olarak gurultu yapıyorlar ve bu durumdan tum apartman sakinleri olarak şikayetciyiz cozum olarak ne onerirsiniz Teşekkurler

Cevap: apartmanda kopek beslemek

Yonetim planında kopek beslenmesi konusunda bir yasak bulunmadığı haldeyse Kat Mulkiyeti Kanununda yer alan rahatsız etmeme koşulunun oluşması gerekirYonetim planında boyle bir yasak yoksa besleyebilirsiniz

Yonetim planındaki yasaklama, hayvanın turune, cinsine, buyukluğune, rahatsızlık verip vermediğine, beslendiği yerin ortak mekan veya bağımsız bolum olmasına bakılmaksızın uygulanır Yonetim planında bu hususta herhangi bir yasaklama yoksa, ister ortak mahalde ve isterse bağımsız bolumde olsun, kriter diğer kat malıklerine veveya kullanıcılarına rahatsızlık verip vermemesidir Rahatsızlık somut bir kritere veveya kac kişinin rahatsız olduğuna bağlı olmayıp, uyuşmazlık halinde mahkeme tarafından tespit edilir

Similar threads

Apartmanda kopek beslemek hukuk hakkında bilgiler Yonetim planında; bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Apartmanda Kopek Beslemek Yasakmıdır Yonetim planında bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi mumkun değildirYonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Apartmanımıza yeni taşınan daire sakininin evde beslediği 3 adet köpek var bu köpekler 24 saat boyunca sürekli olarak şamata yapıyorlar ve bu durumdan tüm apartman sakinleri olarak şikayetçiyiz çözüm olarak ne önerirsiniz Teşekkürler Cevap: apartmanda köpek beslemek Idare planında köpek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Apartmanda Kopek Beslenmesi Cevap: Apartmanda Kopek Beslenmesi Yonetim planında; bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Yonetim planında; bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi mumkun değildirYonetim planında kopek beslenmesi konusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt