Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartmanda Güvercin Beslemek

Apartmanda Güvercin Beslemek
0
144

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Apartmanda güvercin beslenir mi
Apartmanda güvercin beslemek yasal mı

Yönetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yönetim planında ne nesil evcil hayvanların beslenebileceği özel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hiçbir şartla beslenemez

981983 tarihli ve 2872 sayılı Çevre Kanununa ve ilgili yönetmeliklere tarafından çevre ve insan sağlığına zarar veren, şahısların kolaylık ve sükûnunu, ceset ve ruh sağlığını bozacak şekilde gürültü yapan fabrika, işyeri, atölye, ziyafet yerleri gibi müesseseleri zabıt düzenleyerek yetkili mercilere bildirmek ve bu konuda kendisine verilen görevleri yapmak

Eğer apartmanınızda güvercin besleyen varsa ve siz bundan davacı iseniz ve bütün uyarılarınıza karşın hala beslemeye devam ediyorsa güvercin beslediğine dair zabıt ve kanıt ile savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz *

Similar threads

Apartmanda guvercin beslenir mi Apartmanda guvercin beslemek yasal mı Yonetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yonetim planında ne tur evcil hayvanların beslenebileceği ozel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hicbir şartla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Apartmanda hangi hayvanları besleyebiliriz? Apartmanda beslenecek evcil hayvanlar Yönetim planında huysuz belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Idare planında ne nesil evcil hayvanların beslenebileceği özel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hiçbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Apartman yaşam kuralları Apartmanda yaşamanın kuralları nelerdir APARTMANDA KİRACI VEYA KAT MALİKİ DIĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR Hastalık veren birey yada şahısların öncelikle uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan haberdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Apartmanda Kedi Doyurmak yasak mı Evcil hayvan beslemek herkesin en doğal hakkıdır Oysa beslediğiniz evcil hayvan, öteki insanlara zarar veriyorsa, onlara aleyhinde agresif tavırları varsa, apartman bahçesi, asansör, koridorlar gibi ortam mekanları kirletiyorsa apartman sakinlerinin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Apartmanda hangi hayvanları besleyebiliriz? Apartmanda beslenecek evcil hayvanlar Yonetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yonetim planında ne tur evcil hayvanların beslenebileceği ozel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hicbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt