Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Antibiyotik kullanılırken doğum kontrol hapı kullanılırmı?

Antibiyotik kullanılırken doğum kontrol hapı kullanılırmı?
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Antibiyotik kullanılırken doğum teftiş hapı kullanılırmı? Doğum yöntemleri HRHRHap kullanımları Selam kızlar hamıle kalmak ıstemeyen bırcok kısı korunsada aklında hep bırsuru sorular olur tabıkı ve birsürü şüpheler sizin için antibiyotiğin bir zararı olup olmadığını araştırdım Antibiyotikler rifampin hariç doğum teftiş haplarının etkisini azaltmazlar ve etkilemezler Rifampin doğum kontrol hapının etkisini azalttığı için bu antibiyotiği kullanan hastaların kondom gibi ilave bir korunma yöntemi daha kullanması gerekir Bunun dışındaki antibiyotiklerin kullanımı esnasında ek korunma yöntemine lüzum olmaksızın doğum denetleme hapı (OKS) kullanılabilir 1548745088 1548745088 antibiyotikkullanilirkendogumkontrolhapikullanilirmi5c4ff985cce46antibiyotikkullanilirkendogumkontrolhapikullanilirmi5c4ff985cce46 antibiyotikkullanilirkendogumkontrolhapikullanilirmi5c4ff985cce46  

Similar threads

Doğum Teftiş Hapı Kullanılırken nelere dikkat etmeli ? doğum denetim hapı kullanırken adet olunurmu hap kullanırken gebe kalınırmı yazz doğum denetleme hapı kullananlar yazz nasıl kullanılır hamileyken kullanılırsa ne olur Doğum kontrolü nedir, hangi haplar nasıl kullanılır ? Evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Doğum teftiş hapı ile antibiyotik kullanılabilir mi? İyi günler qlairista doğum denetim hapini yaklaşık 4 aydır kullanmaktayım Bugün 28 Hapı alacağım 20 lik diş çekimi için doktor 12 saat arayla amoklavin BİD 1000 mg antibiyotik verdi 5 Ekim gibi baslamami soyledi Qlairista da yarın yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hamile olduğunu bilmeden doğum kontrol hapı yutkunmak hamileyken doğum denetleme hapı kullanım,gebeyken doğum denetim hapı kullanım,hamilelikte doğum kontrol hapının zararları,gebelikte doğum teftiş hapının sakıncaları,hamile olduğunu bilmeden doğum teftiş hapı kullananlar,hamilelikte doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
dogum teftiş hapı soruları ve cevapları evet meleklerim cogumuz dogum denetleme hapı kullanırız lüzum adet düzenleyici için lüzum hamile kalmayalım diye işte dogum kontrol hapının dogru bilinen yanlışları​ 1548745418 1548745418...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Diane 35 Doğum Denetim Hapı Kullananlar Uyarı ! Bu konu; Diane 35 Doğum Denetim Hapı Kullananlar Uyarı haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hemen şimdi yayınlanan bir habere kadar Fransa'da Diane 35 kullanan 4 kadın ölmüş Doğum yoklama hapı olan Diane 35 bununla beraber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt