annenin büyük sırrııı) Bebegimi görebilir miyimdedi yeni anne Kucağına yumusak bir bohça verildi ve mutlu anne, bebeginin minik yüzünü bakmak için kundağını açtı ve şaşkınlıktan hemen hemen nutku tutuldu! Anne ve bebeğini seyreden doktor çabuk arkasını döndü ve camdan bakmaya basladi Bebeğin kulakları yoktu Muayenelerde, bebeğin duyma yetisinin etkilenmedigi, sadece görünüsü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu anlaşıldı Aradan yıllar geçti, çocuk büyüdü ve okula basladi Bir gün eve mektep dönüşü koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı Hıçkırıyordu Bu onun yaşadığı ilk büyük düş kırıklığıydı; Gözyaşları Içinde Büyük bir çocuk bana ucube dediMinik çocuk bu kadersizliğiyle büyüdü Arkadaşları tarafindan seviliyordu ve epeyce da basarili bir ögrenciydi Derslik başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydıB Annesi, her zaman onaB Genç insanların arasina karışmalısındiyordu, fakat bununla birlikte yüreginde derin bir merhamet ve şefkat hissediyordu Delikanlinin babası, aile doktoru ile oğlunun sorunu ile ilgili görüştü;B Hiçbir şey yapılamaz mı?diye sorduB Doktor Eğer bir çift kulak bulunabilirse, organ nakli yapılabilirdediB Bu Nedenle genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı Iki yıl geçti bir gün babasıB Hastaneye gidiyorsun oğlum, annen ve ben, sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir gizdedi Işlem fazla başarılı geçti ve neredeyse yeni bir insan yaratıldı Yeni görünümüyle psikolojisi de düzelen genç, okulda ve sosyal hayatında büyük başarılar elde etti sonradan evlendi ve diplomat oldu B Yıllar geçmisti, bir gün babasına gidip sordu:B Bilmek zorundayım, bana bu değin iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir şey yapamadım Bir şey yapabilecegimi de sanmıyorumdediB Babası, ama uzlaşma belirli, şimdi ögrenemezsin, hemen şimdi degilBu derin giz yillar baştan başa gizlendi Fakat bir gün açıga çıkma zamanı geldi Hayatının en karanlık günlerinden birinde, annesinin cenazesi başında babasıyla birlikte bekliyordu Babası yavasça annesinin başına elini uzanttı;B Kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye dogru itti; annesinin kulakları yoktuB Annen hiçbir süre saçın kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu olduB diye fısıldadı babasiB ve hiç kimse, annenin daha eksik güzel olduğunu düşünmedi yok mi? 1549092588 1549092588 anneninbuyuksirriii5c5546f152864anneninbuyuksirriii5c5546f152864 http:wwwtatliaskimcomsignaturepicssigpic1280741gif