anneme!!!!! Nasıl bir sevgiyle seversiniz oysa bu ne efsane bir aşk ne değin fedakar bir sevgi bu Allah�tan bir lütuf ve özgün bir hediye� Ne kadar fazla yazsam ne değin güzel söz söylesem bu dünya sözleri yetmez bilirim çünkü sen annesin� Evladınım; bu yazıyı yazılmamış bütün annelere yazıyorum çünkü böyle öğrettin paylaşmayı bu yazıyı da okuduğunda gözünden pırlantalar akıtacağını biliyorum� Senin gibi olabildim mi? bilmem, buna sen karar vereceksin çünkü senin yanına hep çocuğum� Gönderdiğim hediyemi kabul et yanında olsaydım daha güzelini ve değerlisini almaya çalışırdım gül yapraklarını kendim kuruttum ve senin için bir dikenini alıp yüreğime batırdım ve kanıyla adını yazdımgünün kutlu olsun hakkın ödenmez ama yinede hakkını helal et Yüreğinde refah ve sevinç; gözlerinde ve yüzünde gülücük yetersiz olmasın hiçbir annenin� Hayat yaşandığı değin vardır Gerisi ya hafızalardaki anı yada hayallerdeki ümittir Hayal Kırıklığı ise, bir tek yerde kabullenebiliyorum, Yaşamak mümkünken yaşayamamış olmakta� Seninle yaşayamadığımız tüm güzel günler adına��anneme5c555c3e014e1gifalt :melek: D060 :melek: Fazla hoştu sizlerlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz