Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annem İlahisi Sözleri

Annem İlahisi Sözleri
0
339

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Annem İlahisi Sedat Uçan,

annem ilahisi sözleri sedat uçan

Dün rüya gördüm annem
nerelerdeydin annem
aradım seni annem bulamadım ben

ağladım sensiz zindan dünyadan
ağladım annem

senin yavrundum annem
göz bebeğindim annem
artık değilki annem
mahrum yanımda

senin yavrundum annem
göz bebeğindim annem
bundan böyle değilki annem
yoksun yanımda

ağladım annem

ağladım annem

ağladım annem *

Similar threads

Annem İlahisi Sedat Ucan, annem ilahisi sozleri sedat ucan Dun ruya gordum annem nerelerdeydin annem aradım seni annem bulamadım ben ağladım sensiz zindan dunyadan ağladım annem senin yavrundum annem goz bebeğindim annem artık değilki annem yoksun yanımda senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Anneme Dua İlahisi Sözleri Ilk oyuncağım sendin, Bakımlı kundağım sendin, Küçücük bir bebek iken, Dilim dudağım sendin Annem hakkın ödenmez, Sevmeye ömür yetmez, Bütün dünya benim olsa, Bir tane annem etmez Cennet demiş peygamber, Annenin ayağı aşağıda, Benim canım anneciğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Anneme Şiirler Anne Şiirleri Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana, Sensiz bana kan veren Sensiz bana can veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana, Goremeyince seni Kucaklarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Anneler günü mesajları Anneler günün kutlu olsun Sevgili annem , hangi gün aklımda değilsinki Benim için herşeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesine Anneler günün kutlu olsun Bulamadım seninki gibi sıcak bir sine, hasretine dayanamıyor bundan böyle bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,340Kullanıcılar
yadimsmmsksmSon üye
Üst Alt