Annem derdi ama 1549106497 1549106497 annemderdiki5c557d464ebb3annemderdiki5c557d464ebb3 http:img209imageshackusimg2091278anne1ql9 Annem derdi ama: “Terli terli su içme Dürüst içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? Hastalanınca anlardım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Sakın geç kalma Meraklanırmış daha sonra Içten içe hayıflanırdım ona Gidenin dönmesini beklerken anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ki: “Odanı dağıtma Içten içe aleyhinde gelirdim ona Toparlamayı erteleyip dururken Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım fakat! Annem haklıymış Annem derdi oysa: “Öfkende fakir ol, sevginde varlıklı Dürüst içe önemsemezdim bakışlarımla Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım fakat! Annem haklıymış Annem derdi oysa: “Tek karakter yaşama Diğer türlüsü egoistlik olur Sevilmezmişim sonra Dürüst içe güler geçerdim bu kelâma Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Doğal ol, yüze gülücü olma Doğru içe burun kıvırırdım ona Ezberlediğim hayat biçiminin tatsızlığını ayrım edip Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez yeniden Doğru içe sitemkâr davranırdım ona Yüzümdeki çizgiler Saçımdaki beyazlar galibiyet kazandıkça anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ancak: “Bir dilek tut, gerçek olana dek çabala Dürüst içe söylemesi basit, yapması kuvvet derdim ona Hayatımı sorgulamaya başlayıp Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma Derhal… Doğru içe teşekkür ediyorum ona Çünkü… Ben de bir anneyim Bana servet kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ama! Ben haklıyım alıntı