Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annem derdi ki...

Annem derdi ki...
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annem derdi ama 1549106497 1549106497 annemderdiki5c557d464ebb3annemderdiki5c557d464ebb3 http:img209imageshackusimg2091278anne1ql9 Annem derdi ama: “Terli terli su içme Dürüst içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? Hastalanınca anlardım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Sakın geç kalma Meraklanırmış daha sonra Içten içe hayıflanırdım ona Gidenin dönmesini beklerken anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ki: “Odanı dağıtma Içten içe aleyhinde gelirdim ona Toparlamayı erteleyip dururken Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım fakat! Annem haklıymış Annem derdi oysa: “Öfkende fakir ol, sevginde varlıklı Dürüst içe önemsemezdim bakışlarımla Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım fakat! Annem haklıymış Annem derdi oysa: “Tek karakter yaşama Diğer türlüsü egoistlik olur Sevilmezmişim sonra Dürüst içe güler geçerdim bu kelâma Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Doğal ol, yüze gülücü olma Doğru içe burun kıvırırdım ona Ezberlediğim hayat biçiminin tatsızlığını ayrım edip Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez yeniden Doğru içe sitemkâr davranırdım ona Yüzümdeki çizgiler Saçımdaki beyazlar galibiyet kazandıkça anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi ancak: “Bir dilek tut, gerçek olana dek çabala Dürüst içe söylemesi basit, yapması kuvvet derdim ona Hayatımı sorgulamaya başlayıp Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki! Annem haklıymış Annem derdi fakat: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma Derhal… Doğru içe teşekkür ediyorum ona Çünkü… Ben de bir anneyim Bana servet kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ama! Ben haklıyım alıntı  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt