Annelerimizden Neler Öğrendik?)))) Annelerimizden Neler Öğrendik? Mantıklı düşünmeyi, İleri görüşlü olmayı, Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu, Dirençli olmayı, Sabırlı olmayı, Olgun olmayı, Adaleti İyi üretilmiş bir işi takdir etmeyi Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim!!! Duaların Gücünü: Yat kalk dua et ama baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi Zamana karşı yarışmayı: O oyuncaklarını topla yahut bi tekme attığım gibi hepsini aleyhinde sahilden toplarsın Akla Yatkın Düşünmeyi; Ben böylece diyorsam öyledir!!! İleri görüşlü olmayı: Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy yolda Allah korusun başına birşey kazanç benekli çamaşırla etrafa rezil olursun Hayatın trajikomik yanlarını: Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem Hayatın çelişkilerle doymuş olduğunu: Kapa çeneni ve çorbanı iç !! Dirençli olmayı: O ıspanak bitene değin sofradan kalkmak DEĞIL!!! Hava raporu tahmini yapmayı: Şu dağınıklığa bak yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır Abartmayı: Sana 500 bin defa söyledim lekeli ayakkabılarınla içeri girme diye!! Tutum Psikolojisini: Babana çekeceğine birazcık bana çekseydin noolurdu ? Olağanüstü durumlara tedbirli olmayı: Dinleme bakalım anne sözü dinlemee!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekildiye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi!!!! Kıskanmayı: Dünyada senin annen baban gibi bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun Sabırlı olmayı; Baban eve gelsin, sen görürsün'' Hakkımızı alacağımızı; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı Diyalog kurmayı; Sana bir şey sorduğumda yanıt ver!! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana yanıtlamak!!! Tıp bilgilerini: Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin Olgun olmayı; Bu tabağın hepsini bitirmezsen katiyen büyüyemezsin Genetik bilgileri; Sen de o lanet olası babana çektin Bilgeliği; Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman VE Adaleti; Bir gün senin de çocukların olacak inşallah onlar da sana senin şu anda bana yaptıklarını yaparlar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.