Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annelerden el kızı yorumları..

Annelerden el kızı yorumları..
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annelerden el kızı yorumları Anne, şu gömleğimi ütülesene Ütülü gömleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum? Olmaz bunu giyeceğim Evlen,karın ütülesin Emrindeki ütülerse Ütüleyecek ast Göreceğim ben seni o zaman, ah oğlum ah , el kızı ütüsüz gömlek giydirir gık diyemezsin Oğlum ne bu dolabının hali? Dün düzeltim daha Altaki kazağı alırken dağıldı Altaki kazakmış, kazak örsünler başına Anne o çorap değil miydi ya? Sen annenle dalga geç, evlen görücem ben seni Ah oğlum ah, el kızı nasıl düzene koyuyor adamı görürsün Anne, çoraplarım nerde? Sağdan soldan topluyorum o çorapları,yıkıyıp koyuyoruz çekmeceye, al giy Bulamadım Nasıl bulamadın,bakmıyorsun oysa? Al işte Anne bunların biri siyah,biri lacivert gibi Bak,bu dağınıkla hiç bir kız almaz seni Alanda katlanmaz sana İki günde babasının evine kaçar, giderAh oğlum ah, el kızı biri siyah biri beyaz çorap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın Nerde kaldın sen dün gece? Suatların evinde kaldık üç beş dost,arayıp söyledim ya anne Refika Teyzenlerde yoktu evdeNe halt karıştırdınız kim bilirAma değil senin başını bağlamanın vakti geldi Evlen bak bakalım sekizden daha sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah, el kızı kapı bile açmaz adama Anne bu yemeğin tuzu eksik Tuzlu dek başına taş düşsün seninAnne eline afiyet, düşünüp en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsunda tuzu yetkisiz diyorsun Anne ben kapuska sevmem ancak Gönlün olsun diye yiyorum Yeme oğlum,yemeYemek zorunda değilsin Evlen göreceğim ben seniElin kızı dayasın üç öğün makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu? Oğlum,hoş yavrum,hastayım kalk bana bir bardak su ver Tamam anne,şu pozisyon bir bitsin vusana!! Oğlum, yarım saat önce bir bardak su istedim senden Getiriyorum anne! Kalsın,kalsın getirmeBen alırım suyumu ah başımBesle,büyüt sonra bir damla su getirmesin sana ah belim! Anacığım,özür dilerimYat sen,ben derhal getiriyorum suyu İstemiyorum senin suyunuKalsın evlenince karına getirsinAzcık başım ağrıyor dese, hekim doktor dolaştırırsınEl kızı parmağında oynatır seni  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt