Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

0
201

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Bugün Anneler Günü… Dünya ülkelerinde öbür tarihlerde kutlanan anneler günü ülkemizde Mayıs ayının ikinci haftası kutlanmaktadır Annesi yanında olan, onu kucaklayıp öpme fırsatı olan cümbür cemaat bugün annesine koşuyor ve gönülden kopan minik hediyelerle anneler günü kutlanıyor

Bütün annelerimize sağlık durumu, sevinç, huzur dolu bir yıl diliyor ve forumdaş ailesi olarak önce kendi annelerimizin sonrada annelik sıfatıyla yıldız gibi parlayan bütün annelerin bu özel gününü kutluyoruz *

Similar threads

Anneler Gununuz Kutlu Olsun imagesannelergununuzkutluolsun5ad0f5cfe81c0 Bugun Anneler Gunu… Dunya ulkelerinde farklı tarihlerde kutlanan anneler gunu ulkemizde Mayıs ayının ikinci haftası kutlanmaktadır Annesi yanında olan, onu kucaklayıp opme fırsatı olan herkes bugun annesine koşuyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Anneler Gününüz Kutlu Olsun Bugün “Anneler Günü… Koskoca bir yılda bir güne sığdırılamayacak dek özel olan Anne sevgisinin serbest bırakıldığı, özgürce kanatlanmasına müsade verilen duyguların annenin yanağına bir buse olarak konduğu gün yani bugün Çok sevdiğimiz fakat ara sıra kırdığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
8 Mayıs Pazar günü anneler günü ''Annesi dün Zeynep'e ''Melek yavrum'' diyordu, İşitince bu sözü Kız merak etti sordu ''Melek yavrum'' ne seslenmek? Açıkçası anlamadım Melek kanatlı olur Hani benim kanadım? Cevap verdi annesi ''Üç yavrum'' daha vardı, Onlar kanatlanarak Elimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Başta Forumdaş Annelerinin ve Bütün Annelerin Anneler Günü kutlu olsun *
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Bugün 24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü Başta bizleri yetiştiren hayata hazırlayan bilgiyi,sevgiyi ve saygıyı öğreten tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Forumdas Ailesi olarak kutluyoruz Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt