Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Günü Sözleri Kısa

Anneler Günü Sözleri Kısa
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anneler Günü Sözleri Kısa Anneler Günü Sözleri Kısa Anneler Günü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve yeryüzünde fakat bütün anneler Bu yazımızda sizlerin anneler gününü kutlamak için, en hoş kısa anneler günü sözleri paylaşıyor ve şimdiden tüm annelerin, anne adaylarının anneler gününü kutluyoruz 1549102951 1549102951 annelergunusozlerikisa5c556f6baee19annelergunusozlerikisa5c556f6baee19 annelergunusozlerikisa5c556f6baee19 Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı Onları hiç soldurmadım annem Anneler günün kutlu olsun Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için daima kibir duydum Ellerinden öperim Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Anneler günün kutlu olsun sevgili annem Her şeye bedel senin baki sevgin Annem annem Seni fazla arıyorum Fazla özledim Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın en aziz varlığımız Anneler günün kutlu olsun annem daima senin karşında günahsız ve sevgine yoksul bir çocuk ruhuyla dururum Çünkü sen benim annemsin Beni benden fazla tanıyansın, bilensin Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi değil edensin Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem! Bu dünyadaki en tehlikesiz sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem annerler günü kutlu olsun annem Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun canım annem Sen hayatımın yelken direği yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağıda sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler günün kutlu olsun canım annem Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi fakat varsın Anneler günün kutlu olsun Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler günün kutlu olsun… Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne değin sevdiğimi anlardın… Anneler günün kutlu olsun… Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük sansım, iyi oysa varsın Seni fazla seviyorum annem Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağıda sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Bu dünyadaki en tehlikesiz sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım Seni seviyorum annem… Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim… Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi, tasvir et desen bana illaki yalnızca anne derdim… Anneler günün kutlu olsun… Bir günümde yok her günümdesin Her gün her saniye benimlesin tekrar tekrar bana destek oldun Sen benim için çok özelsin Anneler günün kutlu olsun… Sevgili anneciğim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur… Anneler günün kutlu olsun Benim için her şeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun… Anne seni seviyorum… Şayet sevgimi defalarca gösteremiyor olabilirim ama sen bunu her zaman biliyorsun… Anneler günün kutlu olsun… Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne Çünkü doğrusu senin küçük bir kopyanım Umarım senin değin sevgi dolu olurum Annelerdir bütün çocukları sevindiren Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim Gökyüzünden bir yıldız kayar, istek tutarız Annem gözlerini kapar tüm dilekleri benim içindir Ellerinden öperim Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem Hakkını nasıl öderim Başımı dizlerine koymaya geldim Anneler günün kutlu olsun ANNEM! her zaman söylemesem de seni fazla sevdiğimi bir tek sen biliyorsun Beni benden fazla sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM Ellerinden öperim Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem hakkını nasıl öderim Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Anneler günün kutlu olsun En hoş insan, en güzel annem, koruyucu meleğim Ellerinden öperim Biricik annem Anneler günün kutlu olsun tekrar tekrar senin küçük bebeğinim Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum Sesimi duyan tek insan sensin Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır Sen benim yaşam ışığımsınAnnemsin Varlığımın tek nedeni Anneler günün kutlu olsun Gücüme baskı, umuduma umut katan annem Anneler günün kutlu olsun!! Tüm acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni çok seviyorum Annem annem ben sensiz defalarca eksiğim Yanında olmasam da, sen yine benimlesin Dün, bugün ve yarındaima seni sevdim, daima seveceğim Bizimki bitimsiz, kutsal bir sevgi Anneciğim anneler günün kutlu olsun Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni çok seviyorum Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın Anneler günü kutlu olsun bitanem Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam Anneler günün kutlu olsun canım annem Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana bedel elde etmek için yaşıyorum Anneler günün kutlu olsun Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum Ve seni ne fazla sevdiğimi yeniden anladım İyi ki seninle varım annem Ellerinden öperim