Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anneler günü için mesajlar arıyorum

anneler günü için mesajlar arıyorum
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 anneler günü için mesajlar arıyorum Biliyorum daha anneler gününe fazla var ama şimdiden armağan planlarımı yaptımDiyorum fakat hediyenin yanına şöyle hoş birşeyler de yazayım lakin ne yazayım Bana anneler günü mesaj örnekleri yazarmısınız ?  

Similar threads

Anneler Günü İçin Güzel Mesajlar 2019 anneler günü mesajları, anneler günü için mesajlar, anneler günü hoş sözleri Sevgili melekler, anneler günü için başta annenize bir mesaj yollayıp sonrasında sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz Bunun için sizlerle şahane anneler günü mesajları paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
anneler günü için sizce en hoş armağan ne ? Biliyorum anneler gününe fazla var fakat sizce anneler gününde annelere neler alınabilir, en güzel hediye size tarafından ne ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Anneler günü için en güzel mesajlar Nasıl anlatılır fakat kelimelerle Annem O ne kocaman bir varlık,o ne büyük bir lütuf bizler içinO fakat yemedi yedirdi,içmedi içirdi ben hasta olduğumda sabahlara dek baş ucumda gözyaşları döken,bir tehlike sezdiğinde canını feda etmekten zerre kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Anneler günü için en güzel sevgi sözleri hamile anneye güzel sözler gebe sözleri hamileler icin güzel sözler gebelik sözleri hamilelere En güzel ve en içten sevgi sözlerini anneniz için arıyorsanız işte anneler gününe özel en hoş sevgi sözleri 1549103650 1549103650...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Anneler Günü Nickleri » Defalarca senin karşında günahsız ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum Çünkü sen benim annemsin Beni benden çok tanıyansın, bilensin Bana sarıldığın süre bütün dertlerimi değil edensin Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem! » Sen evimizin kraliçesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt