Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anneler, Anneler

Anneler, Anneler
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anneler, Anneler Allah annelerimiz basimizdan beceriksiz etmesen, bu yalnızca mizah, yanlis anlasilamsin anneleranneleranneler5c56450a6597calt 1A: Bu saclar ne lavobada B: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? A: Birazcik daha sigara ic B: Yaa anne tekrar sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana A: Bana cahilsinimasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini bak söylemedi deme!! 2süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur nasi olmusum annecimmm? palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir 324 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? Lakin o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw Olabilir! O oda bu evde diil mi? 4seni doguracagima tas dogursaydim 5birleştirme sen hicbiyerielleme ağırbaşlıben toplarim arkandan bu evde hizmetçiyim ben zatenköle sebastianim ben!!!! 7alah canimi alsada kurtulsam bidea 8Tam kapiyi acmis evden disari cikiyorumdur ki Annem mutfaktan seslenir Oglum yemek yemek hazirladim Nereye? Defalarca kapiyi actigimda hazir oluyo zaten Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi 9 Oglum kac kez söyliycem sana su odada sigara icme diye! Sanane ya ben yatmiyo muyum bu odada Zarari bana! Sana degil ancak Aferin oglum Böyle devam et 10Abim Kibris'ta okudugu icin derhal her telefon konusmasinda gerceklesen dialog Anne abim ariyooo? Kapat telefonu yazmasin evladima Ya anne sonucta iki faturayida sen ödemio musun? Ne lüzum var bitmiş kapa, bitmiş ara Sen o telefonu anında kapama da gör bak ben o kablolari yediriyo muyum sana yedirmiyo muyum? 11idmana sırası gelmişken: bak dizligini almadin yanina, dizin koparsa ağırbaşlı kosa kosa gelme bana merak etme anne istesemde kosamam zaten! 12anne:yeter artik eve gel! ymr:cok mu ozlediniz? anne:hayireve gel! ymr: yaaa anne bu saatte nasi gelim yarin gelirim anne:babana verim onla konus(babaya seslenir) anne:değil baban konusmuyomus senle! ymr:bitmiş anne bitmiş geliyorum anne:bu saatte mi?! gelme! ymr:bitmiş anne hazır gelmiyorum! anne:gelme eve bi daha! 13 Hadi daha yatmiycan mi? Cok mu manâlı Değil yarin sabahtan kalkamiycaksin da o acidan söylüyorum Ben öglene dogru kalkmayi seçim ediyorum zaten Yarin sabah 7'de kaldirayim seni de gör sen bakalim! 14evladim nereye? disari nereye olcak? dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel ala ala bak ne diyorsam onu yap evladim simdi geliyor terlik fakat amman bee ufffzzz gec kaldim bee anneeeee bana neee 40 yilin basi birsey istedik anne ya sen herzaman istiyorsun bunu hadi bak hala bana kelime turetmeye calisiyor yurruuu marketten sana dediklerimi al gel ammannn beee uffzzz tamamm tammammm kisa bir aradan sonradan cocuk eve kazanç annesinin istediklerini birakmak icin takilnet  

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt