Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne ve babalara karne önerileri

Anne ve babalara karne önerileri
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Öğrencilerimizin karnelerinde düşük veya yüksek olan notlar karşısında siz velilere büyük bir meslek düşmektedir Karnenin eğitimde bir kasıt yok vasıta olduğunu unutmamanızı ve çocuklarınızı cezalandırmamanızı veya abartılı ödüllere boğmamanız gerekir Ara Sıra veliler, çocuğun başarısını kendilerinin kişilik ve statülerine uygun olmasını isterler Hatta böylece büyük özdeşim kurulur ki, veliler çocuklarının mesleğini, arkadaşlarını her şeyini seçmeye kalkışabilirler

Eğitim çocuklar için cinayet yöntemi ile galibiyet kazandırılacak bir edim değildir

Anne baba çocukları ile eğitimi yaşamalıdır

Kişiliğine yerinde, yeteneklerine yerinde eğitim seçilmelidir Zorlayıcı olmamalıdır

Öğrenci zorlandığı esas eğitimde destek almalı, anne ve baba çocuğunu eğitimde yalnız bırakmamalı, onunla birlikte dostluk yapmalı ve onu anlamaya çalışmalıdır

Özgüven vermeli ve kendisine güvendiklerini ve başaracağından emin olduklarını defalarca ifade etmelidirler

Sorunları okul haricinde de olabilir, dikkatle üzerine gidilmeli ve uzmanlardan takviye almaları gerektiğine kendileri inanmalı ve çocuklarına da bunu muhakkak ederek profesyonel takviye almalılar

Davranışlarındaki değişimden kısa sürede farkında olup gereken çözüme suçlamadan gitmelilerdir

Okul yönetimini ve öğretmenleri öğrencinin yanına eleştirmemeli ve okulla işbirliği yapmalıdır

Sevgi, saygı manevi temeller içerisine verilmeli, maddesel ödüller verilmemeye dikkat edilmelidir

Bilgisayar hangi amaçla ne dek süre ile kullanacağına siz karar verin, kararınızı ödül olarak katiyen esnetmeyin

Evde kurallar uygulanmak içindir, bütün aile uymalıdır

Evde bütün aile bireylerinin sorunlarını anlatabildiği sohbetler yapın *

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt