Anne Yordamı Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yeşil fasulye
- Orta uzunluk bir adet soğan
- 1 çorba kepçesiyle yağ
- 300 gram kıyma (Ben tavuk kullandım)
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı kuru biber
- Tuz
- Aldığı kadar su
Anne Yordamı Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Merhabalar. Birinci evvel soğanı yağda kavuruyoruz biraz yumuşayınca eti ekliyoruz on dakika bu türlü pişiriyoruz.
- Etin piştiğini gördükten sonra yeşil fasulyeyi ekliyoruz on dakika daha bu türlü pişirin.
- Sonra salça, biberi, tuz ve suyunu ekliyoruz, 25-30 dakika kaynamaya bırakıyoruz. Artık hazır afiyet olsun.