anne almak istiyorum bu hakkımı kısıtlayamaz selam melekler bende içimi dökmek istedim2 takvim evliyim eşim dul ve 2 çocuklu bnm ilk evliliğim aramızda 13 yaş fark varevlendiğim ilk 7 aydan itibaren çocuk istedim ancak defalarca bi bahaneyle ertelendi bu isteğimzayıfsın kilo al biraz büyü yemek yemek öğren evini çevirmeyi öğren vs vs saçmalıklar Dost Rabbim vermezse o takdiri ilahiAma denemeden bilemeyiz ben anne elde etmek o müthiş o özgün duyguyu tadına bakmak cennetin kokusunu almak istiyorumEski evliliğinde önceki hanımıyla sorunlar yaşamış ( aldatılmış yani) Sen kendinden belirli değilsen niye evlendimHa çocuk istemiyorsan niye en tekrar söylemedinBoşanmaya dek getirdim olayı lakin yokkHem deliler gibi seviyorum azami 1 hafta küsüyoruz daha sonra hemencecik barışıyoruz bi şekilde alıyor gönlümü Ne yapmalıyım o etraftaki bebekleri sevdikçe benim canım çok yanıyorBen onun çocuklarına üvey anneliğimi hissettirmemek için elimden geleni yapıyorumAlaycı konuşmalar kale almamalar karşılık vermelerine kadar katlanıyorum çok mu zorlama beni mutlu etmekk ???