Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne olmak istiyorum bu hakkımı kısıtlayamaz

anne olmak istiyorum bu hakkımı kısıtlayamaz
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
anne almak istiyorum bu hakkımı kısıtlayamaz selam melekler bende içimi dökmek istedim2 takvim evliyim eşim dul ve 2 çocuklu bnm ilk evliliğim aramızda 13 yaş fark varevlendiğim ilk 7 aydan itibaren çocuk istedim ancak defalarca bi bahaneyle ertelendi bu isteğimzayıfsın kilo al biraz büyü yemek yemek öğren evini çevirmeyi öğren vs vs saçmalıklar Dost Rabbim vermezse o takdiri ilahiAma denemeden bilemeyiz ben anne elde etmek o müthiş o özgün duyguyu tadına bakmak cennetin kokusunu almak istiyorumEski evliliğinde önceki hanımıyla sorunlar yaşamış ( aldatılmış yani) Sen kendinden belirli değilsen niye evlendimHa çocuk istemiyorsan niye en tekrar söylemedinBoşanmaya dek getirdim olayı lakin yokkHem deliler gibi seviyorum azami 1 hafta küsüyoruz daha sonra hemencecik barışıyoruz bi şekilde alıyor gönlümü Ne yapmalıyım o etraftaki bebekleri sevdikçe benim canım çok yanıyorBen onun çocuklarına üvey anneliğimi hissettirmemek için elimden geleni yapıyorumAlaycı konuşmalar kale almamalar karşılık vermelerine kadar katlanıyorum çok mu zorlama beni mutlu etmekk ???  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt