elektronikci
FD Üye

Anne Keki Tanımı İçin Gereçler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı
- Sıvı yağ
- 2.5 su bardağı un
- Kabartma tozu
- Vanilin
- 2 yemek kaşığı kakao
Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri yoğurma kabına alalım köpük olana kadar çırpalım. Sonrasında sıvı yağını ve yoğurdu koyalım üzerine çırpmaya devam edelim.
- Un kabartma tozu vanilinide koyalım bir hoş çırpalım. Tepsiye yada borcama bir kısmını dökelim.
- Geri kalanınıda kakaoyu ile karıştıralım ve onu da en son üzerine dökelim kürdan çizik atar üzere form verelim.
- 170 derece fırına verelim. Afiyet olsun. ????