Annesinin gonlunu kıran buyuk gunah işlemiş olur (HZ MUHAMMED)
Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezler (OSCAR WILDE)
Anneler, herşeyi gormeseler bile kalpleriyle duyarlar (OSTROVSKI)
Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidir (VICTOR HUGO)
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamaz (VICTOR HUGO)
Ana sevgisi butun sevgilerin kaynağıdır
Ana evin direğidir
Anaya borc tukenmez
Anne kalbi cocuğun okuludur H W BEECHER
En değerli armağan sevgidir Annenize sevginizi veriniz
Babalarının taşkınlıklarını,cocukların usandırıcı hırcınlıklarını eritecek fazilet cevheri : Anne kalbidir
insan karısının matemini uc hafta,kız kardeşinin uc yıl tutar,Fakat anne acısını olunceye kadar tutar
Anneler, her şeyi gormeseler bile kalpleriyle duyarlar
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamaz
Annecıgım, bır gunumde degıl her gunumdesın Annem olman dunyadakı en buyuk sansım,ıyıkı varsınsenı cok sevıyorum annem
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gıdersem gıdeyım ısıgının aldtında sevgınle uyudum Dogru yolu buldumsenı sevıyorum anne
Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezler (OSCAR WILDE)
Anneler, herşeyi gormeseler bile kalpleriyle duyarlar (OSTROVSKI)
Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidir (VICTOR HUGO)
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamaz (VICTOR HUGO)
Ana sevgisi butun sevgilerin kaynağıdır
Ana evin direğidir
Anaya borc tukenmez
Anne kalbi cocuğun okuludur H W BEECHER
En değerli armağan sevgidir Annenize sevginizi veriniz
Babalarının taşkınlıklarını,cocukların usandırıcı hırcınlıklarını eritecek fazilet cevheri : Anne kalbidir
insan karısının matemini uc hafta,kız kardeşinin uc yıl tutar,Fakat anne acısını olunceye kadar tutar
Anneler, her şeyi gormeseler bile kalpleriyle duyarlar
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamaz
Annecıgım, bır gunumde degıl her gunumdesın Annem olman dunyadakı en buyuk sansım,ıyıkı varsınsenı cok sevıyorum annem
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gıdersem gıdeyım ısıgının aldtında sevgınle uyudum Dogru yolu buldumsenı sevıyorum anne