Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anlayana helal olsun....

anlayana helal olsun....
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
anlayana helal olsun Saygın Baskın Bey Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri söylemek istiyorum Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz Su günlerde askerliğe çağırılacağım Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yasında Babam ise bu bahsetmis oldugum kizi ile evlendi Bu Vesile Ile Babam, karimin kizi ile evlendigi icin damadim olmus oldu Bunun üstüne kizim da üvey annem olmus oldu Babamla evlendigi icin Hanımımın ve benim gecen yıl bir oglumuz oldu Oglum hanimimin kizinin erkek kardesi oldu, ayni zamanda Babamin da enistesiBirde üveyannemin erkek kardesi oldugu icin dayi oldu Anliyacaginiz benim oglum benim dayim oldu Babamin esi yıl sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi O babamin oglu oldugu icin benimde erkek kardesim, vede kizimin oglu oldugu icin de torunum Yani beni torunumun erkek kardesiyim Ayrica bir Annenin evladinin babasi esi olduguna kadar bende Esimin Kizinin babasiyim vede kizimin erkek cocugunun erkek kardesiyim Kisacasi kendimin büyükbabasiyim Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, sizde biliyorsunuz fakat kanunlarimizda Baba, Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar :dp47:  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt