iltasyazilim
FD Üye
Ben yazın erkek arkadaşımla çıkmaya başlamıştım lakin daha sarsıntısı geçmeyen bi aşk acım vardı ve onunla öylece çıktım ama daha sonra eski sevgilim bana geri dön diyince ona döndüm ve onu boynuzladığımı düşündü daha sonra tekrar onunla cıktım ve fiilen ona bağlandım Lakin iki gün önce bana ayrılmak istediğini söyledi ve ben ağlamaya başlayınca şaka yaptım senin gibi birini buldum kaybedemiyim gibi şeyler söyledi ama ben anlamıştımki ben üzülmeyim diye bunu yapıyor işte dünde ben ağzından lafı aldım ve hakiki oldugunu doğruladı ama beni hala sevdiğini ayrılmamızın en doğrusunun bu oldugunu söyledi ve sen daha iyilerine layıksın gibi klişe laflaren sonunda şu anda dost olmanın vakti geldi kendine dikkat et dedi bende ona bi gün sonra şu mesajı yolladım :
Sensiz ben ne değin iyi olabilirim ama anıl sen yokken ben bir hiçim Bunu söylüyorum çünkü seni gerçekten çok seviyorum, sana ben ne ardayla ne de bi başkasıyla ihanet etmedim etmem de ben bi tek seni severim seni bilirim seninki sadece kafa karışıklığı bu kafa karısıklıgı ilişkimize son noktayı koymasın lakin sen diyosan ancak hayır birdaha olmaz ben sahiden senin beni sevmediğini anlarım tüm kalbimle sevdiğim sen'i tek bir laf bitirebilir beni seviyomusun sevmiyomusn ?
Yani ben derdini anlayamadım geçmişin izlerini unutamıyormuş gece kafasını yastığa koyduğunda benim onu daima terkettiğimi düşünüyormuş Bilirsiniz ne kdar desemde anlamayacak onu sevdiğimi gözü başka birşey görmüyor Sizin bu mesaj hakkındaki görüşlerinizi bilmek isterim
Sensiz ben ne değin iyi olabilirim ama anıl sen yokken ben bir hiçim Bunu söylüyorum çünkü seni gerçekten çok seviyorum, sana ben ne ardayla ne de bi başkasıyla ihanet etmedim etmem de ben bi tek seni severim seni bilirim seninki sadece kafa karışıklığı bu kafa karısıklıgı ilişkimize son noktayı koymasın lakin sen diyosan ancak hayır birdaha olmaz ben sahiden senin beni sevmediğini anlarım tüm kalbimle sevdiğim sen'i tek bir laf bitirebilir beni seviyomusun sevmiyomusn ?
Yani ben derdini anlayamadım geçmişin izlerini unutamıyormuş gece kafasını yastığa koyduğunda benim onu daima terkettiğimi düşünüyormuş Bilirsiniz ne kdar desemde anlamayacak onu sevdiğimi gözü başka birşey görmüyor Sizin bu mesaj hakkındaki görüşlerinizi bilmek isterim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.