Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlat Bana

Anlat Bana
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anlat Bana Nerdesin acilen, Dönecek misin bilmiyorum, Bunu istiyormuyum bilmiyorum Fakat özlüyorum,seni Özgürüm ola ki, yalnız değilim Her gün öbür biriyle tekrar tekrar yenisiyle olabilirim lakin özlüyorum,seni Gel yanıma, istediğini bu sefer duyacaksın Bir kez daha dene, ben hazırım, Artık kimse önemli değil istediğim yalnızca sensin Nerdesin şimdi, Tak baştan beyaz tokanı, Sevdiğimi biliyorsun Niçin yoksun yanımda, Sana en fazla ihtiyacım olduğu zaman, Niçin gülmüyor gözlerin, anlat bana Kapandı defterimiz, senin için bir kere düşünsen yeter doğrusu Sır gibi saklamıştım bunu, bir kısmet daha,istediğini duyacaksın Sadece adın kaldı sayfalarımda Benim için zordu kâğıda dökmek Anladım oysa aşkım Bugün daha fazla canım acıyor, istediğim yalnızca sensin Gülmüyor gözlerim, İnan ki sen yoksun diye yok, Eski tatı alamıyorum, Sadece her tarafta sevmezsin, korkuyorum Nerdesin şu anda,görüyorum Işıklar arasında kaybolup gidiyorsun, Uzanıyorumm, uzanıyorum, gidiyorsun, Son sözlerimi söylerken Gözlerinin içine bakmaktan korkuyorum, Seni görüyorum, gidiyorsun Bir tek adın kaldı gözlerimde Şayet bir gün dönersin Ulaşabilirim sana, biliyorum Çok yakınımdasın,üzgünüm unutamıyorum, Niçin beni seçtin, anlat bana 1549069939 1549069939 anlatbana5c54ee77dc625anlatbana5c54ee77dc625 http:img1blogcucomimagessevsevcanbsarilmak  

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt