Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlamlı Kısa Sozler

Anlamlı Kısa Sozler
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa ve anlamlı sozlerden derlediğimiz sozleri sayfamızda paylaşıyoruz sizler icinAnlamlı kısa sozler arıyorsanız sayfamızdaki bu guzel sozlerden yararlanabilirsiniz

Fırtınalar insanın denizi sevmesine engel olamaz

Guvenilecek insan olmadığı surece, Yalnızlık EN doğrusudur

Hekimlerin yaptığı en buyuk hata, ruhu duşunmeden yalnız bedeni tedaviye teşebbus etmeleridir

Ya olduğun gibi gorun, yada gorunduğun gibi ol

Buyuk sahtekarlar kucuk ayrıntılarda doğrucudur

Mutluluk nedir? diye sor bir kore, gormek midir der sence? Mutluluk her rengi hissedebilmektir diyecektir bence

Vicdan, pusula gibidir Ona uyuyorsan, dogru yolu bulursun

Risksiz fetih, zafersiz galibiyettir

Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar; cozumu başkalarının huzurunu bozmakta bulur!

Hayat bazen acaba ihtimalinin verdiği heyecanla yine mihissinin verdiği hayal kırıklığı arasında yaşanan gel gitten ibarettir

Huyunu bilmediğinin kişinin suyuna kapılırsan, o kişinin kuyusunda kaybolursun

Acıklamak, değiştirmek icin dunyayı, birlik, umut, kavga gerek insanlara

Nankor insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hicbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir

Similar threads

Sevgiliye Anlamlı Kısa Sozler Sevgiliye ozel anlamlı kısa sozlerFacebook sayfalaırnızdan yada cep telefonundan sevgilinize olan duyguarınızı bu anlamlı kısa sozlerle onunla paylaşmak istermisiniz cevabınız evet ise hic vakit kaybetmeden Sevgiliye Ozel Anlamlı sozler ile sizleri başbaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
En Anlamlı Guzel Sozler, Kopan bir ipe sımsıkı bir duğum atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu duğumdur Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o duğumdurCin Atasozu Mutluluğu yarına bırakmak, gecmek icin nehrin durmasını beklemeye benzer Ve bilirsin o nehir asla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Anlamlı Sozler 2019 kısa Yeni Anlamlı Sozler 2019 2019 Anlamlı Sozler face imagesanlamlisozler20195ad9872722b94 Ruhunu kaybeden dunyayi kazansa ne cikar VICTOR HUGO Ruzgar eken fırtına bicer Sabırla koruk helva olur, dut yaprağı atlas Sabri ogrenmek de sabir isi SLEC Sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Guzel Anlamlı Kısa Sozler Sevgiliye Sevgiliye Guzel Anlamlı Sozler En değerli hazinemsin benim, canımsın Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondur Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sevgilime Anlamlı Sozler yeni Sevgilime Anlamlı Sozler kısa Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt