Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anlamlı guzel sozler

anlamlı guzel sozler
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hataları bilerek yapıp, surekli kusura bakma diyenler Aldırmadığım kişinin kusurlarını da kusurdan saymıyorum

Bazen insan; 'ben iyiyim' dediğinde gozlerinin icine bakıp 'iyi değilsin biliyorum' diyecek birine cok ihtiyac duyar

Yalnızlık dışardan gelmez insanın icindedir

En buyuk yanılgılardan biridir; kendi icinde bulamadığın huzuru, bir başkasının yanında bulacağını sanmak

İncitmemek dilin susması, incinmemek kalbin susmasıdır

Hayaller! Hayallerimiz! Ya gercek olacaklar ya da biz bu inancla oleceğiz Olsun, ikisi de guzel

Gitmek diye bir memleket yapmışlar, taşı toprağı ayrılık

Yalnızlığı bilmekle aynı şey değildir yalnız kalmak Gercek yalnız, paylaşacak kimsesi olmayan değil, paylaşmak isteyebileceği kimsesi olmayandır

İnsan asıl birisini sevdiğini anlayınca icinin de kainatı alacak kadar genişlediğini goruyor
images2019anlamliguzelsozler5ad9112b0a9ae
Irmağın bu yakasında oturup ağlayacak mısınız karşı kıyının duşunu kurarak? Yoksa eteğinizin ıslanmasını goze alarak yuruyecek misiniz karşı kıyıya?

“Durduğum yer benim değil iken, gidebilecek bir yerimin olmaması ne acı; gidebilecek bir yerim yok iken hala ve inatla durmayışım ne gaflet; nihayetinde olmuyorken yaşıyor olan insanın, yaşıyorken olduğunu bilmemesi bu, bu ne tuhaf bir hayret

Mutluluk hazır yapım bir şey değil, asıl kaynağı kendi eylemlerimiz

Sanırım ayrılık kadar acıdır tekrar goruşmek, yeniden ayrılacağını bilerek

Kimse bilmez be canım, bir yara bir omru nasıl kanatır

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt