Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anlamı olan güzel nickler

anlamı olan güzel nickler
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
anlamı olan hoş nickler anlamı hoş nickler anlamı olan sözler hoş olan sözler kasıt yüklü nickler anlam yüklü İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! NFK bundan böyle sesimi unut, yüzümü unut, ismimi unuT! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek defalarca etap sesim NFK Kaçıp dolaşsan da sen, kent kent, Bana kalacaksın yine son günü NFK vefat oyunu çift şahsiyet, ağır çekeN maT oLur! Bana düşmez can devretmek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! NFK Sokaktayım, öksüz bir cadde ortasında; Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum NFK Sizin gözLeriniz doLarken biz gözümüzü kırpmadıK! Bizler; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız нιçвιя ѕєναρ мυтℓυ єтмє∂ι вєηι ѕєηιηℓє gιя∂ιğιм güηαнℓαя кα∂αя  

Similar threads

söz sokan nickler söz sokan nickler söz sokan nickler erkeklere sözler çarpıcı sözler ~ ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~ ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüкуαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσккєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!) •ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм • ѕєиι ѕєν∂ιğιм кα∂αя нιç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
farklı sıradışı msn nickleri sıradışı aşk sözleri sıradışı sözler melekler mekanı farkı ile msn nickleri mesajlar fark yaratmayı sevenler için öbür msn nickleri buyrunfarklisiradisimsnnickleri5c583a1d9acc7alt farklisiradisimsnnickleri5c583a1d9acc7alt msn ıçin bambaşka nickler нαуαттα...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kapak Nickler Olağanüstü facebook kapak sözler kapak sözler facebook nickler en nickler en uмaяıм вєєηiяSiηiz ​ Kapak Nickler, Msn Kapak Nickleri GİTME RUHUM SEN YOKKEN HİCRAN DÜŞER BU ŞEHRE Sen benim adımı bile anamazsın Bırak arkadaş kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın GiDene KaL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
sevenler için en hoş sevgi nickleri hoş sevgi nickleri en güzel sevgi nickleri en sevgili sevenler için nickler ölümüne sevenler için nickler Gülmek için mutlu olmayı bekleme,şayet sevinç gülüşünde saklıdırSakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
bu nickler msn de olay yapacak durum nickler yokum bundan böyle nickleri dostlara koyucu sözler imo nickler bundan böyle yokum nickleri HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrAma ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL! ßumuyDu Yaşam Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt