Ankara ile ilgili sözler Ankara ile ilgili sözler Hey gidi Ankara hey, Beni de benzettin ya kendine Astın suratımı, resmileştirdin beni Bedirhan Gökçe Ayazınla Beni Korkutma Ankara, Hayallerimi Yaksam Ağustos'u Yaşarsın Ankaralı edinmek : AYAŞ'ta kapama yemek yemek gerisinde içmecelere gitmek BEYPAZARI Hıdırlıkta seyre dalmak,Höşmerimden lezzet almak NALLIHAN'da ava çıkmak ,çayırhandan kömür olmak POLATLI'da kavun almak , geceleri muhabbete dalmak ÇAMLIDERE'de yayla ziyarete gitmek, KIZILCAHAMAM'da kavurma yemek yemek GÜDÜL'de kaplumbağa kabuğu dalmak ,Kiğmirden sazan yakalamak HAYMANA'da kaplıcaya girmek, BALA'da ekin biçmek KALECİK'te kara üzüm, ÇUBUK'ta turşu yemek GÖLBAŞI'nda suya dalmak, ELMADAĞ'da kayak yerine getirmek SİNCAN'da alem kurmak, KAZAN'da kaşık acıtmak Ankara Çocuğu; Icabında Aç Gezer Ama Şık GezerUyanıktır Askerde En Arazi İşleri KaparKenar Mahallede Berduş, Bahçelide Cankuşturİzmire Gitti mi, istanbullular Gibi YerleşmezBir Lahza Önce Dönmek İsterZarif Adamdır, Sinemaya Tek Gitmez Gitsede Tek ÇıkmazBenjamin Button Gibidir Yaşlandıkça GençleşirYediği Balıktan, Tuttuğu Takımdan, Sevdiği Kadından VazgeçmezGeliyorum Dedi mi Gelir Gidiyorum Dedi mi GiderNereye Giderse Gitsin ANKARA'YI Över Ve Elbet Birgün Tekrar ANKARA'ya Döner ANKARA'nın pLakası kaç? Dedi06 dedim AnTaLyanın pLakası Kaç ?dedii06 Dedim Péki İsTanßuLun pLakası Kaç ? dedi 06DéDim ßöyLé Saçma Şéymi 0LuR! dedi ßizé HéR yéR 'AnkaRa'DéDimSusTu! ♥ ♥ ♥ Bana neden Angarayi cok sewiyorsun diyenlere nedenini Uzun uzun anlatmam Onlara diyecegim tek sözcük sudur: cünküBEN HEP EN iYiSiNE LAYiĞiMankaraileilgilisozler5c5551c206caealt
Wink
Velhasılı kelam Ankaralı edinmek dört bir yanının,dört bir güzelliğini yaşamak Bozkır diyenlerin inadına İrem bahçesinde yaşamak,göğsünü gere gere Angaralıyım gardaşdiyebilmektir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.