Başarılı oyuncu Angelina Jolie, Time mecmuası için yazdığı makalede çarpıcı itiraflarda bulundu.
Yumurtalık kanserinden hem anası hem de teyzesini kaybeden ünlü oyuncu Angelina Jolie, aile marazı olabileceği tasavvuruyla önlem maksatlı rahmini, göğüslerini ve rahmini aldırmıştı. Buna dair duygusal açıklamalarda bulunan Jolie, hayranlarını üzdü.

Angelina Jolie,"Çocuklarım büyürken orada olma ve torunlarımı görme talihimi yükseltmek için seçim yaptım. Umarım seçimlerim biraz daha uzun yaşamama müsaade verir" formunda yürek burkan bir itirafta bulunurken hayatının en acı anına,"Bir defasında validem kemoterapi alırken yanında oturup elini tuttuğumu hatırlıyorum. Validem morarmaya başladığında da koşup hemşireyi çağırmak zorunda kaldım" laflarıyla açıklık getirdi.
GÖRÜNMEZ YARA İZLERİM VAR!
Ünlü Hollywood oyuncusu Angelina Jolie, Bazaar mecmuasına verdiği röportajı ile çevre medyanın gündemine oturdu. Yurt dışına taşınmak istediğini gelgelelim evlatlarının 18 yaşına gelmelerini beklediğini tabir eden Jolie, hayatına ait açıklamalara konum verdi.

Ünlü oyuncu Brad Pit ile boşanan Angelina Jolie, üzücü boşanma sürecine ait olarak,“Bedenim son on yılda, bilhassa de son dört yılda çok şey yaşadı ve bundan ötürü hem görünür hem görünmez yara izlerim var” açıklamasında bulundu.

Görünmez olanlar ile uğraş etmek zordur diye kelama başlayan Jolie,“Hayatın pek çok dönüm noktası var. Bazen incinirsiniz, sevdiklerinizi acı içinde görürsünüz ve ruhunuzun istediği kadar özgür ve açık olamazsınız. Yeni yahut eski değil, ancak kanın vücuduma geri döndüğünü hissediyorum” formunda konuştu.

GAYRI HABERLERİ;
Oyunculuk mesleğine kişisel hayatını karıştırmayan başarılı oyuncu Angelina Jolie, son devranların ilgi çeken "Maleficent" filmi galası için objektif önüne geçti. Evlatlarıyla birlikte galaya katılan Jolie, makyajı, kıyafeti ve asaletli duruşuyla gecenin yıldızı oldu.
İŞTE, JOLİE'NİN IMAJLARI;