Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anerstezi teknikeri nasıl olunur ?

Anerstezi teknikeri nasıl olunur ?
0
103

Similar threads

Ambulans ve ivedi bakım teknikeri nasıl olunur Ambulans ve ivedi bakım teknikeri elde etmek için neler yapmak lüzumlu geliyor Hangi okula gitmek gerekiyor, hangi sınavlardan geçirmek gerekiyor teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Hissizlik Teknikeri duyumsuzlaşma teknikeri maaşı duyumsuzlaşma maaşları teknikeri maaşları maaşı 2011 2011 Uyuşturma teknikeri; her türlü ameliyatta hastanın uyutulması ile ilgili tıbbi yöntemleri hekimin talimatına göre uygulayan, anestezi işlerinde hekime yardımcı olan afiyet meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ambulans ve acil bakım teknikeri dersleri Merhaba arkadaşlar Ambulans ve acele bakım teknikeri dersleri nelerdir bu konuda bana data verirseniz ciddien fazla yardımsever olmuş olursunuz bana Çoktan fazla teşekkür ederim bilgiler için  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ambulans ve acele bakım teknikeri dgs Ambulans ve ivedi bakım teknikeri dgs hakkında bilgi istiyorum Ambulans ve ivedi bakım teknikeri mezunu olan arkadaşlar dikey geçiş yapabiliyor mu acaba? bilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen çoktan tşkler arkadaşlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Hissizlik teknikeri nasıl olunur Uyuşturma teknikerliği eğitimi Uyuşturma teknikeri olmak isteyenlerin; Fen bilimlerine, bilhassa biyolojiye ilgili ve bu alanda başarılı, Ellerini çabuk ve ustalıkla kullanabilen, Ivedi ve doğru karar verebilen, hekimin söylediklerini hemencecik anlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,898Mesajlar
33,087Kullanıcılar
HbbayrakSon üye
Üst Alt