Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android Windows'u Geçecek!

Hoş geldin! hacktoolztr1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Android Windows'u Geçecek!
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MObil hayatımız başlayalı kısa bir zaman olmasına karşın mobil cihazlar arasındaki rekabet gün geçtikçe artıyor Apple, tablet piyasasında menfaat kurarken, Google, Android işletim sistemiyle zeki telefon piyasasına az kalsın egemen elde etmek üzere

Bir diğer rekabet de Android ve Windows işletim sistemleri arasında yaşanıyor Şİmdilik Windows işletim sistemi dünyada en yaygın olarak kullanılan sistem Ancak bu durum değişeceğe benziyor Özelikle android işletim sisteminin mobil cihazlara uygunluğu onun kullanıcı sayısını günden güne arttırıyor

Teknoloji piyasasına odaklanan araştırma şirketi Gartnerın yaptığı en son araştırmaya kadar, 1985ten bu yana dünyanın kabul ettiği birinci işletim sistemi Windows, 2019da üstünlüğünü Google Androide bırakacak Bekleyelim ve görelim bakalım

Zamaneanne Forumdasnet *

858,536Konular
981,823Mesajlar
32,329Kullanıcılar
mrtmnsrSon üye
Üst Alt