Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android L vs KitKat Karşılaştırması

Android L vs KitKat Karşılaştırması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Geçtiğimiz hafta düzenlenen Google Geliştiriciler Konferansında tanıtılan yeni android işletim sistemi sürümü Android L ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor

Android L sürümünü geliştiricilere dağıtan Google, halen bu sürüm üzerinde çalışma yaptığını açıklamış ve geliştirme aşamasını geliştirici firmalara bırakmıştı Buna cevap olarak ilk olarak HTC firması 90 gün içerisinde Android L işletim sistemini kendi cihazını kullanan telefon kullancıları ile paylaşacağını duyurmuştu

Peki Android L ve Android Kitkat arasındaki farklar ne? Tasarım olarak oldukça değişik olan Android L versiyonu Materyal Dizayn konsepti ile tasarlanmış ve oldukça şık bir görünüme kavuşmuştu Alt yapısında da değişikliklere gidilen Android işletim sisteminin bir çok özelliği de değişmişti Sözü daha fazla uzatmadan görseller üzerinden gelin hep birlikte Android L ve Android Kitkat arasındaki farklara gözatalım

Android L takvim Android Kitkat takvim

Android L Rehber ve Klavye Android Kitkat Rehber ve Klavye

Android L galeri Android Kitkat Galeri

Android L Gmail Android Kitkat Gmail

Android L Harita Android Kitkat Harita

Android L ayarlar menü Android Kitkat Ayarlar menü

858,505Konular
982,687Mesajlar
33,050Kullanıcılar
HelsinkiSon üye
Üst Alt