Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Android İşletim Sistemi Nasıl Yukseltilir

Android İşletim Sistemi Nasıl Yukseltilir
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Android İşletim Sistemini Yukseltme

Android İşletim Sistemini Nasıl Yukseltebilirim

Kullandığınız telefonun ureticisi guncel surume yukseltme icin guncelleme yanınlamış ise

Menu Ayarlar Telefon Hakkında Sistem Yazılım Guncellemeleri kısmından yukseltebilirsiniz

Similar threads

Android İşletim Sistemi Guncelleme Android İşletim Sistemi Guncelleme Nasıl Yapılır Google, resmi Android işletim sistemi sitesinde Mobil Dunya Kongresi 2019 geri sayımını başlattı Sıradan bir sayım sitesinden farklı olan bu adreste yer alan goruntuler, arama devinin Barcelonadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Android İşletim Sistemi Yukseltme Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletinize surum yukseltmesi yapmanız mumkundur Gecerli lan surumden bir ustune yukseltmek istiyorsanız; Cihazınızı USB kablosu aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayın Ardından acılacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Android İşletim Sistemini Yükseltme Android İşletim Sistemini Nasıl Yükseltebilirim Kullandığınız telefonun üreticisi aktüel sürüme yükseltme için güncelleme yanınlamış ise Menü Ayarlar Telefon Hakkında Sistem Yazılım Güncellemeleri kısmından yükseltebilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Android İşletim Sistemi Guncelleme Nasıl Yapılır Android İşletim Sistemi Guncelleme İşlemi Android işletim sistemine sahip telefonlarınızı guncellemek gayet kolaydır Bunun icin yapmanız gereken tek şek; Telefonunuzu internet erişiminin olduğu bir bilgisayara USB kablosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bilgisayarınız 2 saatte bir kapanacak imagesbilgisayariniz2saattebirkapanacak5ad34b88d025d windows windows 7 win 7 deneme surumu windows 7 deneme surumu windows 7 işletim sistemi Windows 7 RC ile calışan bilgisayarlar 1 Mart'tan itibaren 2 saatte bir sistemi yeniden başlatacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt