Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anasınıfı öğretmenliği hakkında kısa bilgi

Anasınıfı öğretmenliği hakkında kısa bilgi
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
anasınıfı öğretmenliği hakkında özet olarak bilgi verin lütfen

Cevap: Anasınıfı öğretmenliği 2019 puanları

Kreş öğretmenliği programının amacı,06 yaş grubundaki çocukların eğitimlerini gerçekleştirecek okul öncesi eğitim veren kurumlara öğretmen yetiştirmektir Mezunlar meslek liselerinde ve okul öğcesi eğitim kurumlarında öğretmen olarak tahsis alabilirler

Psikoloji, çocuk gelişimi, eğitimi, formasyon ve anaokullarında uygulanan faaliyetler hakkında dersler görürler Anaokulları ve gündüz bakımevlerinde çalışabilmektedirler

GENEL BILGI

Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı (OÖLP), Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne yan dört takvim bir lisans programıdır 25012000 tarihinde Ulusal Eğitim Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği başlatılan bu program, halen ülkemizdeki Eğitim Fakültelerinde uygulanmakta olan örgün Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programlarına eşit bir programdır Adamakıllı uzaktan öğretim sistemi ile eğitim yapılmaktadır

PROGRAM HAKKINDA BİLGİLER
Okulöncesi Öğretmenliği dört takvim bir lisans programıdır Dolayısıyla programa tescil yaptıran öğrencilerin tescil yaptırdıktan sonraki yedi sene içinde programı galibiyet ile tamamlamaları gerekmektedir Diğer bir açıklama ile, öğrencilerin dört takvim bir programı en fazla yedi sene içinde bitirme adalet ve sorumluluğu vardır Açıköğretim Sistemine tarafından öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, yılda üç defa oturumlu olarak sınavlara katılmaktadırlar Ara, yılsonu ve bütünleme sınavı olarak gerçekleştirilen bu sınavlara öğrenciler emrindeki oldukları büronun bulunduğu ilde katılırlar *

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt