Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakarta ekran kartı alacam uyarmı?

Anakarta ekran kartı alacam uyarmı?
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Anakartı cpuz programı ile markasını öğrendim ama soket girişlerinden pek anlamıyorum Uygun olup olmadığını bilmeden sipariş verdim ve daha göndermeleri için onaylamadım Bu yüzden yanlış ekran kartı almaktan kortum bana yardımcı olurmusunuz

Anakar markası: ASUSTeK Coputer INC Model: P5pl2 yazıyor
Resim link: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Alacağım ekran kartıda bu:

Sapphire HD5450(64Bit)128 DDR3 DVI HDMI (Low P)
Grafik İşlemci : ATi Radeon HD 5450
Genel İşlem Ünitesi : 80
Grafik Hızı : 650 MHz
Bellek : 1024 MB DDR3 64 bit (Hyper Memory)
Bellek Bant Genişliği : 128 GBsec
Bellek Veri Hızı : 1334 MHz
Doldurma Hızı : Texture Fill Rate: 5200 MTexelssec
RAMDAC :
Directx Desteği : DirectX 11
CrossFireX Desteği : Var
Shader Sürümü : Shader Model 50
OpenGL Sürümü : OpenGL 32
HDMI Çıkış : Var
MiniDisplay Çıkış :
DVI Çıkış : Var
VGA Çıkış : Var
Güç Gereksinimi : Azami 20 W Güç tüketimi
Kutu İçeriği :
Arabirim : PCI Express x16 20 Tek slot

Similar threads

Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Asus P5GD1 PROUAYKZ anakartım varekran kartı almak istiyorumanakart ekran kartını kaldırırmı kaldırmazmı bilgim yok araştırdım bilgi ednemedim yardım istiyorum şu anki ekran kartımın özellikleri http:img217**************img2179302ms6200tcqz7png alacağım ekran akrtının özellikleri XFX 0GT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar Aslıda ßen memnundum ekran kartından ama piyasaya yeni oyunlar çıkmaya ßaşladı we yetersiz kalıyor artık Ekran kartımßen yeni bir tane almayı dşündüm ama Pek anlamadığım için sizlere Sorayım dedim işte özelllikler aynen şu; Grafik İşlemcisi : Nvidia Geforce 7100 GS Bellek : 256MB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt