Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amber Çiçeği

Amber Çiçeği
0
204

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rüyada amber çiçeği görmek sevinçle tabir olunur Mevsiminde amber çiçeği gören büyüklerle tanışıp konuşur Bir rivayete göre, zengin ve güzel biriyle evlenir Amber çiçeğini dalı üzerinde ve yerinde görüp kokladığını rüyasında gören, büyükleri tarafından övülür Amber çiçeğini yerden kopardığını*gören, tanıştığı büyük bir kişiden veya sevdiği birinden ayrı düşer Salimi diyor ki: Rüyada amber görmek, menfaatle yorumlanır Bir amber bulduğunu veya kendisine hediye edildiğini gören, hayır ve menfaate nail olur Birisine amber verdiğini gören o kişiye faydalı bir iş görür Elindeki amberin kaybolduğunu görmek, eksik olmasına; bir şey üzerine amber sürdüğünü görmek, takdir etmeyen birine iyilik yaptığına delalet eder

Similar threads

Amber çiçeği Rüyada anber çiçegi görmek keyifle anlatım tarzı olunur Mevsiminde anber çiçegi gören büyüklerle tanisip konusur Bir rivayete tarafından, varlıklı ve hoş biriyle evlenir Anber çiçegini dali üzerinde ve uygun görüp kokladigini rüyasinda görebilen, büyükleri tarafindan övülür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ruyada amber ciceği gormek, kişinin ileride yaşayacağı sevincle tabir olunur Ruyasında mevsiminde amber ciceği goren kişi, hayatındaki sorunlar nedeniyle buyuklerine danışacak demektir Bir rivayete gore de, ruyada amber ciceği goren kişi zengin ve guzel biriyle evlenir Amber ciceğini dalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kişinin rüyada yasemin görmesi, sevinç, kolaylık ve hayra delâlet eder Yasemin görmek, âlimler ile de anlatım tarzı olunur İbni Sîrîn hazretleri demiştir ama: Zevcesi gebe olan birinin rüyada ağacı üzerinde yasemin görmesi, doğacak çocuğun erkek olacağına delâlet eder Bekâr bir kimsenin rüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Rüyada su görmek Rüyada su bakmak nedir rüyada su bakmak nasıl tabir edilir bu gece rüyamda mutfakta bi damacana su gördüm ne anlayış geldiğini merak edip bakmak istedim sonra aklıma siz melekler geldiniz belki benim gibi merak edenler vardır diye rüyamın yorumunu sizinlede paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,519Konular
981,194Mesajlar
31,050Kullanıcılar
CannnjSon üye
Üst Alt