Amann ördeklere basma Üç bayan arkadaş bir kaza sonucu benzer anda hayatlarını kaybedip cennete giderlerCennetin kapısında onları karşılayan melek : Bizim burada uymanız gereken tek kural var O da ördeklere dikkat edin ağırbaşlı üstlerine basmayınder Sonradan kapı açılır üç kadın cennete girerlerGerçekten de etrafta ördek doludur Üstlerine basmamak az kalsın imkansızdırDikkat etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ördeğin üzerine basarHemen Cebrail belirirYanında son derece çirkin bir adam vardırKadını kolundan adama kelepçeler ve Ördeğin üzerine basmanın cezası olarak sonsuza değin bu çirkin adama kelepçeli olarak yasayacaksınder İkinci gün kadınlardan biri yine kazayla bir ördeğin üzerine basar ve Cebrail derhal yanına çok çirkin bir adamla gelip onları kadına suç oluşturan olarak birbirlerine kelepçeler Üçüncü kadının gözü bu olaylardan fazla korkarDiğerlerinin akıbetine uğramamak ve sonsuza değin çirkin bir adama kelepçelenip yasamamak için her attığı adıma acayip dikkat etmeye baslarAradan aylar geçer ve hiçbir ördeğin üstüne basmazDerken bir gün Cebrail belirirBu defa yanına boylu poslu fantastik derecede yakışıklı bir adam vardır Cebrail hiçbir şey söylemeden yakışıklı adamla kadını kelepçeler ve tekrar birsey söylemeden çeker gider Kadın artik mutluluktan uçmaktadır O güne kadar gördüğü en yakışıklı adamla kelepçelenmiştir Adama döner ve Ben acaba ne yaptım da sonsuza dek senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayı yargı ettimderAdam surati asık bir şekilde yanıt verir Vallahi seni bilmem lakin ben henüz bir ördeğin üstüne bastımder