Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

altını ıslatan çocuğa okunacak dualar

altını ıslatan çocuğa okunacak dualar
0
252

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
altını ıslatan çocuğa okunacak dua

100 kere istiğfar, 7 defa Fatiha suresi ve 11 defa İhlâs suresi okunur ve Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) ’in ve Seyyid Abdülkadir Geylani Hazretleri ’nin ruhuna bağışlanır

“Bismillahirrahmanirrahim, min Muhammedin resulillah ’innebiyy ’ilummiyy ’ilhâşimiyy ’ilmedeniyy ’ilebtahiyy ’ittehâmiyyi, sallallahu aleyhi ve Alihi ila men hezare ’ddâre min ’elummârAmmâ ba ’du feinne lenâ ve lekum fi ’lheyâti sieten fein yekun fâciren mugtehimen konut dâiye heggin mubitilen konut men yu ’zi ’lvildâne ev yufzi ’ssibyâne ve yubkîhim ve yubevvilhum ale ’lfirâşi felyetevesselu ilâ ashâb ’ilesnâmi ve ilâ ebedet ’ilevsâni ve ’lyehlu an eshâb ’ilgur ’âni fî cevâr ’irRahmâni ve mehâzi ’şşeytâni ve an eymanihum ’ulferâru ve sallallâhu alâ Muhammedin ve Âlih *

Similar threads

şifalı dualar,altını ıslatan çocuklar için dua, çocukların altını ıslatmaması için dua, rüyada korkan çocuklar için dua Haşiyei Minhac ’da bu duanın yazılıp çocuğun üstüne bağlanmasını yazmıştır; “Bismillahirrahmanirrahim, min Muhammedin resulillah ’innebiyy ’ilummiyy ’ilhâşimiyy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
şifalı dualar,altını ıslatan cocuklar icin dua, cocukların altını ıslatmaması icin dua, ruyada korkan cocuklar icin dua Haşiyei Minhac ’da bu duanın yazılıp cocuğun uzerine bağlanmasını yazmıştır; “Bismillahirrahmanirrahim, min Muhammedin resulillah ’innebiyy ’ilummiyy ’ilhaşimiyy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
altını ıslatan cocuğa okunacak dua 100 defa istiğfar, 7 defa Fatiha suresi ve 11 defa İhlas suresi okunur ve Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem)’in ve Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri’nin ruhuna bağışlanır “Bismillahirrahmanirrahim, min Muhammedin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sınav günü ailelerin çocuklarındaki zihin açıklığını arttırmak için okuyabileceği ve adayların sınav öncesi muhakkak okumaları tavsiye edilen kısa duaları bir araya getirdik. Nihat Hatipoğlu'nun önerileriyle sınav günü okunacak etkili duaları haberimizde bulabilirsiniz. Sınava girmeden önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Haccın zikirleri Hacda yapılacak dualar Hacda hangi dualar yapılır Bundan başka biri da tekrar şöyle söyler demiştir: Allah ’ım, ben hacca hedef ettim, onu başarmama bana yardım et ve benden onu kabul et Sonradan Telbiye getirmeye başlayıp şöyle söyler: “Lebbeyk Alîahümme lebbeyk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt