Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Altay Kimdir, Resimleri

Altay Kimdir, Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Altay hakkında bilgi
Altay'ın hayatı

1970 yılında Rize'de doğmuştur Yirmi kişilik bir ailenin çocuğu olan Altay Birincil ve orta okulu Zeytinburnu Iş Lisesi Elektrik Bölümü'nde okudu Sonradan İTÜ Gemi makineleri mühendisliğini kazandı, ama gitmedi Karadeniz Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü de yarım bırakan Altay 198788 yılında konservatuara girdi 6 yıl konservatuar eğitimi aldı İşi ve okulu bir arada yürütemediği için okulu bıraktı Altay kişiliğine ve hayat felsefesine yerinde bulduğu operaya maddi şartlardan nedeniyle gidemedi Kendisi bütün ailesinin sorumluluğunu yüklenmişti Müziğe olan eğilimi ise ağabeyine alınan saz ile başlayıp, kendisine ve yeteneğine güvendiği için başarıya ulaşacağından şüphe duymamıştı Kendisini başlangıçta Var yaadlı bestesi ile tanıttı Yüzlerce bestesi olan Altay ilk albümü Yok yayı geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardı Daha çok, insanlara bire bir ulaşıp duygularını sözüyle müziğiyle açıklama ettiğini ve bu albümle de amacına ulaştığını söyleyen Altay için müzikle mücâdele etmek bir yaşam tarzı
Albümleri:
Gezgin Yolunda Gerek
1 Gülüm Benim (Remix)
2 Gezgin Yolunda Lüzum
3 Gezgin Yolunda Gerek
4 Kal Bu Gece
5 Bu Gece Barda (Çapkınım Hovardayım)
6 Bu Gece Barda (Çapkınım Hovardayım)
7 Ben De Özledim
Seninle
1 Rabbim
2 Mor Akşamlar