Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alo, çocugun elimizde

Hoş geldin! Bayram arpaç1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Alo, çocugun elimizde
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Alo, çocugun elimizde Alo, çocugun elimizde Eee napiyim Hani fidye falan diyodum Değil öle bisey Alo, çocugun elimizde Yanlis numara Pardon Alo bayan, çocugun elimizde Ah yavrum geceleri üstü açik yatar o bi zahmet kapativer in üstünü, bide terlemesi n tez hasta olur Ya abla bi git ya Alo, çocugun elimizde Dur o zman digerinid e gönderiyorum Yok değil merak etmeyin die aradik biz Alo, çocugun elimizde Ee Fidye isteyecek tikte hani Ha bütün buldun adamini zaten alacaklil ar pesimde;konut kirasi,bakkal borcu Pardon abi ben çocugu yolluyoru m simdi cebine harçligini koyup Alo, çocugun elimizde Aldigin yere birakiyor usun o çocugu Pardon abi arkadasla r çocugu karistirm is Alo, çocugun elimizde Hangisi? Alo, çocugun elimizde Çok pisman olacaksin iz Alo, biz az önce de aramistik ta çocugunuzu geri olmak için ne dek istiyorsu nuz acaba söylemistim çocugunuz elimizde napiyim sey diyoruz hani fidye falan ne fidyesi kardesim sen onu kaçiran besinci adamsin her seferinde kurtuluyo r önce agzını bagla ama çenesi dursun sonra zincirle onu sıkı bir yere bagla kaçamasın ha bi de adresiniz i verin de nüfus cüzdanını da göndereyim çocugun elimizde hadi be ant et valla billa fidye vermezsen iz onu bi daha göremezsiniz de get çocuk karsimda oturuyor sen hala benimle kafa bulmaya çalısıyon fidyeniz elimizde hazır çocugu vericem parkta bulusuruz hadi çocugunuz elimizde işlenmiş ne değin fidye istiyosun uz? 2000000 dolar eski dolar mi, yeni dolar mi alo çocugunuz elimizde söle ona hemen gelmesse kulagını çekerim anneeeee recep olm kaçırdılar beni fidye istiyolar r eh iste lafimi dinlemess en olcaa bu kal orda aklin basina gelsin aloo hanim abla duydun çocugu sagir dilim kalsin sizde akillanir şayet çat çocugun elimizde fidye isteriz çocugu 2 gün içinde getirmezs en fidyenin yüzünü bidaha göremezsin ağırbaşlı polise basvuriim deme bitmiş abi nasi istersen yeter ki hasar vermeyin fidyeme Çocugunuz elimizde Hadi ya sizin çocukta bizim elimizde Ulan fikriye ben demedimmi kariyer yapmadan çocuk yapmayali m diye Çocugunun elimizde O çocuk benden degil kimin çocugu bu ne biliyim resatmiym is neymis bayağı resatmi Oglum canim oglum benim Çocugun elimizde çocuk degil o çocuk iste basbaya cocuk cüceyis biz kocam o benim alo çocuun elimizde herkesin elindeki kendine alo çocugun elimizde yanlis numara kardesim alo çocugun elimizde elinizde tutun ağırbaşlı birakmayi n ben geliorum alo çocugun elimizde utanmionmu minicik çocuu kaçirmaya!!!! !! alo çocugun elimizde eee e'si eger onu yeniden görmek istiyorsa n 100000 dolar hazirlama n gererkiyo r Istemiyorum kardesim ben onu defterden sildim bidaha banada ondan bahsetmey in yeni aldigim manken metresime sarkiyomu s ama o paraya ihtiyacim iz vardi Alo Kimsin ulennnn? Iii seeey abi çocugun elimizde diyecekti m Ne bittiniz ulan siz Dur abi hemencecik kizma ben merak etme diye aramistim Nereye birakmami zi istersin çocugun elimizde sebep? çocuun elimizde işlenmiş adresi verin ben esyalarin i getiriyim yanniz çis problemi var altina bi laylon serin! bide uyur gezer uyarı edin gezeken isemesin ii sey biz fidye için aramistik işlenmiş paranizi vericem ama çocuk sizde kalsin alo cocuk elimizde Allaaaaaah hanim sampanya falan patlat alo anlamadim yok evladim sana demedim siz cocugu tutun ben istediyin iz paranin 2 katini vercem yanliz siz baglayin geri gelmesin