Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Almanca ’da şahıs zamirleri nelerdir-nasıl soylenir

Almanca ’da şahıs zamirleri nelerdir-nasıl soylenir
0
212

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Almanca ’da şahıs zamirleri
Almanca ’da şahıs zamirleri (personal pronomen)
Almanca şahıs zamirleri

ich : ben (ih)
du : sen (du)
er : o (er) (eril cins)
sie : o (zi (dişi cins)
es : o (es) (notr cins)
wir : biz (vir)
ihr : siz (iğr)
sie : onlar (zi
Sie : siz (zi (nazik hitapta kullanılır) ​

Similar threads

Almancada Şahısİyelik Zamirleri nedir Almanca Şahıs İyelik Zamirleri konu anlatımı almanca İyelik Zamiri Nedir? İYELİK ZAMİRLERİ İyelik Zamiri Nedir? İyelik zamirleri (sahiplik zamirleri) adı uzerinde sahiplik belirten zamirlerdir Orneğin benim bilgisayarım senin topun onun arabası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Almancada ŞahısSahiplik Zamirleri nedir Almanca Kişi Sahiplik Zamirleri konu anlatımı almanca Sahiplik Zamiri Nedir? SAHIPLIK ZAMİRLERİ Iyelik Zamiri Nedir? Sahiplik zamirleri (sahiplik zamirleri) adı üzerinde iyelik gösteren zamirlerdir Mesela benim bilgisayarım senin topun onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Almanca Zaman Fiil Cekimleri Almanca'da Zaman'da Fiil Cekimleri Almanca fiiller Fiillerde zaman Almanca geniş zamanda fiil cekimleri Almanca şimdiki zamanda fiil cekimleri Konumuza Almanca‘da şimdiki zaman ve geniş zamanın aynı anlamda olduğunu belirterek başlayalımYani Almanlar bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Almanca Cumle Cevirisi Lecture1 Wie Ist ıhr Name? Mein Name Ist Ali Wie Heissen Sie? ıch Heisse Ali Woher Kommen Sie? ıch Komme Aus Antalya Başka Birine De Aynı Soruyu Soruyoruz O Da Antalyalıysa Cevap şu şekilde Verilir Woher Kommen Sie? ıch Komme Auch Aus Antalya (ben De...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Almanca Deyimler ve Turkce Karşılıkları Almanca Deyimler ve Turkce anlamları Almanca Deyimler ve anlamları Almanca Deyimler Jeden Tag: her gun schon gut: peki,pekala pech haben: sansi olmamak (Wir haben PechEs regnet:sansimiz yokYagmur yagiyor) das macht nichts: zarari yok (ich...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,518Konular
981,069Mesajlar
30,863Kullanıcılar
Üst Alt