Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alman Kahvaltı Çeşidi (Strammer Max)

Alman Kahvaltı Çeşidi (Strammer Max)
0
142

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Alman Kahvaltı Çeşidi (Strammer Max) Tanımı İçin Malzemeler

• Kişi başı 1 dilim ekmek (Tam buğday köy ekmeği)
  • 1 dilim jambon
  • 1 adet yumurta
  • Zeytinyağı

Alman Kahvaltı Çeşidi (Strammer Max) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben 3 kişilik yaptım. Materyalleri kişi başı için yazdım.
  2. Tavamıza biraz zeytinyağı döküyoruz.
  3. Jambonları iki taraflı hafif kızartıyoruz ve ekmeğimizin üzerine koyuyoruz.
  4. Ardından yumurtalarımız pişiriyoruz.
  5. Yumurtaları da jambonları üzerine yerleştiriyoruz. Afiyetle yiyoruz ????.
Alman Kahvaltı Çeşidi (Strammer Max) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sağlıklı Kahvaltı Ekmek Üstü Yumurtalı Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler 2 dilim tam buğday ekmeği1 yemek kaşığı zeytinyağı2 yemek kaşığı süzme yoğurt1 çay kaşığı çörek otu1 tutam karabiber1 tutam tuz1 çay kaşığı kekik2 adet yumurtaSu1 diş sarımsak2 dilim hindi füme Sağlıklı Kahvaltı Ekmek Üstü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yumurtalı Tost Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta2 dilim ekmek6 dilim hindi kuru et6 dilim kaşar peyniri2 dilim çedar peyniri1 çay kaşığı kekik, pul biber, çörek otu, susam Üstteki gereçler isteğe bağlı çeşitlendirilebilir Yumurtalı Tost Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Çırptığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Önceki gece yemeği çok kaçırdığımızdan yeni yıl sabahında proteinli ve besleyici bir o kadar da hafif bir kahvaltı vücudumuzun toparlanması açısından için iyi olacaktır. Güzel bir yıla zinde başlamanız için hafif alternatif kahvaltılık tarifleri derledik. Afiyet olsun... NOT: Güne mutlaka 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Hot Dog | Sosisli | American Style Tanımı İçin Malzemeler Benim tarifimden 7 adet ekmek çıktı; 500 gram un ( 4,5 su bardağı, unun kalitesine nazaran )1 paket maya ( yahut 1/2 (yarım) paket yaş maya )1 yemek kaşığı bal1,5 su bardağı ılık süt ( 300 ml )1 dolu tatlı kaşığı tereyağ ( yumuşak )1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ana yemek, atıştırmalık, orta sıcak yemeklerini pratik ve nefis bir halde şarküteri eserleriyle hazırlamak ister misiniz? Yanıtınız evetse bu içerikte her çeşit lezzetten var. Haydi o vakit başlayalım! 1. Hiç elbet birbirine çok yakışan en hoş ikili: Sucuk ve yumurta. Sucuklu Yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt