iltasyazilim
FD Üye
47 lvl tüm görevleri tamamlanmış imp tarafında mage karakter
Tüm paralı eventler tamamlanmıştır
Binek olarak 11 seviye gergedan ve onun haricinde 3 binek daha bulunmaktadır
Taş seviyeleri yüksektir ( 7 7 7 5 5 5 )
Maliyeti çok yüksek olan 5 seviye düzey açılmıştır
İmp tarafının en iyi guildinde bulunmaktadır ayrıca guildde yönetici vasfındadır Oyun içerisinde karakter satışı yasak olduğundan dolayı detaylı bilgi veremiyorum fakat irtibata geçen arkadaşa karakterin videolarını gösterebilirim Oyunun önemli karakterlerindendir Ve oyunda birçok ilke imza atmıştır
Özel nedenlerden dolayı oyunu bırakıyorum ve yaptığım harcamaları çıkarmak istiyorum Fiyat 750 tldir fakat sabit değildir pazarlık yapılabilir
iletişim: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
mail atabilirsiniz
Tüm paralı eventler tamamlanmıştır
Binek olarak 11 seviye gergedan ve onun haricinde 3 binek daha bulunmaktadır
Taş seviyeleri yüksektir ( 7 7 7 5 5 5 )
Maliyeti çok yüksek olan 5 seviye düzey açılmıştır
İmp tarafının en iyi guildinde bulunmaktadır ayrıca guildde yönetici vasfındadır Oyun içerisinde karakter satışı yasak olduğundan dolayı detaylı bilgi veremiyorum fakat irtibata geçen arkadaşa karakterin videolarını gösterebilirim Oyunun önemli karakterlerindendir Ve oyunda birçok ilke imza atmıştır
Özel nedenlerden dolayı oyunu bırakıyorum ve yaptığım harcamaları çıkarmak istiyorum Fiyat 750 tldir fakat sabit değildir pazarlık yapılabilir
iletişim: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
mail atabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.